2777
2789
عنوان

سوسک ریز کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 36 پست
اره دقیقا ریز و قهوه ای هست چه سمی؟

سوسک کش ..یا اسپری کامن بوش بده ولی جواب میده اگه کامن گرفتی وسیله تو کمدتو در بیار بزن به گوشه کنار و زیر کابینت

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا ریز و قهوه ای هست چه سمی؟

ولی بازم میگم اگه کامن گرفتی وسیله تو کابینت و کمدو در بیار بعد تا یه روز سره جاش نذار بوش زیاده ولی جواب میده حالا شاید سوسک کش دیگم باشه بپرس 

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
سوسک کش ..یا اسپری کامن بوش بده ولی جواب میده اگه کامن گرفتی وسیله تو کمدتو در بیار بزن به گوشه کنار ...

عزیزم میخواستم بپرسم کلا باید ازخونه رفت بیرون یا فقط وسایل آشپزخونه خارج کنیم چون یه پسر ۳ ساله دارم،؟

عزیزم میخواستم بپرسم کلا باید ازخونه رفت بیرون یا فقط وسایل آشپزخونه خارج کنیم چون یه پسر ۳ ساله دار ...

نه اونقدرام بد نیست بوش تند هست پنجره باز،کنی حله فقط وسیله هوتو در بیاری کافیه جون ما میزدیم به دستشویی گلاب به روت میرفتیم دستشوییم مشگلی نبود ولی بووش یکم میمونه واسه اینه حشره دیگه نمیاد بعد فحشم ندی بگی بوش نمیره 😂

ولی عزیز دلم رفتی بگیری بپرس شاید چیز بی بوم باشه که به خوبی کامن باشه ولی هررچی گرفتی مواظب بچت باش سمتش نره یا چیزی اون اطراف دهنش نذاره خدایی نکرده مریض شه