2777
2789
عنوان

سوسک ریز کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 36 پست
وای خیلی بده نمیدونم دارویی هست بزنم واقعا چندشه

همه چی زدم باز واسه توریزه واسه من بزرگه ۵ روز یبار تو دستشویی میبینم دخترم از ترسش پاشو نمیزاره اخه هیچ جا دستشویی باز نیست نمیدونم از کجا میاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون مرسی داروخانه داره یا عطاری؟

فکرمیکنم هردو،از سوپرمارکت هم بپرس،

اینی که بهت گفتم،برای هررررکس که تاحالاگفتم جواب داده،بلااستثنا،به همسایه هاهم بگوبخرن و بزنن تا از توساختمون ریشه کن بشه.

به سرعت زیادخواعندشد،جلوشویگیر، یه سم سوسک هست مثل خمیردندونه،به نام امحا، بخروبه اندازه یک نخودهم ...

برای من که تو دستشویی هست کار سازه ؟ از کجا بگیرم تو دستشویی چجوری بریزم

همه چی زدم باز واسه توریزه واسه من بزرگه ۵ روز یبار تو دستشویی میبینم دخترم از ترسش پاشو نمیزاره اخه ...

دقیقا مشکل تو من ۲ سال پیش داشتم یه خونه داشتیم توی دستشویی سوسک میومد به چه بزرگی بخدا سکته میکردم با دیدنشون خیلی بزرگ بودن از اونجا اسباب کشی کردم دیگه 

دقیقا مشکل تو من ۲ سال پیش داشتم یه خونه داشتیم توی دستشویی سوسک میومد به چه بزرگی بخدا سکته میکردم ...

من دوسال اینجام تازه ۶ ماهه پیدا شده از همسایه ها هم پرسیدم هیچ کس نداره جز من😥😥😥

برای من که تو دستشویی هست کار سازه ؟ از کجا بگیرم تو دستشویی چجوری بریزم

مثل خمیره،چندنقطه توی دستشویی بزن که آب بهش نخوره،عزیزم برای سوسک بزرگ مطمئن نیستم که مفیده یا نه ولی برای ریز  انهدام صددرصده.

از کابینت و کمد دیواریه قرص کابینت هس  یا اینکه وسیله هاتو بیار بیرون کامن بپاش تو کمد و کابی ...

یعنی ممکنه مال کابینت ها باشه من تو کابینت هام تاحالا ندیدم همیشه روی دیوارن

مثل خمیره،چندنقطه توی دستشویی بزن که آب بهش نخوره،عزیزم برای سوسک بزرگ مطمئن نیستم که مفیده یا نه ول ...

وای پس من چیکار کنم همیشه هم نیست چند روز یبار میبینم خیر سرش خونه نو ساز هم هست

یعنی واسه ام دی افه هاس؟

بله بهش سوسک آلمانی هم میگن .مثل سوسک فاضلاب کثیف نیست ولی خب باید سم پاشی کنید

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
یعنی ممکنه مال کابینت ها باشه من تو کابینت هام تاحالا ندیدم همیشه روی دیوارن

یه سوسک های ریز قهوه این خیلیم تند میرن اگه اونا باشه اره از کابینته چون خونه مامانم این مشکلو داشت هر جایی بودن ولی بیشتر تو اشپزخونه سم پاشید تو کابینت و اطراف کابینتا فرداش مشت مشت سوسک جمع میگردیم😫

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!