2821
2789
عنوان

ای خداااا

105 بازدید | 14 پست

مگ اینجا دفتر ازدواج اخه هی را ب را نظر سنجی میزارین اخه خسته شدیم اینجا جایی ک باید اطلاعات عمومی مون زیاد بشه ینی چی هی میاید این چیزا رو میپرسید سوالات تکراری اینجا اسمش روش ی خانوم دیگ هم تاپیک زدن بخاطر موضوعات دیگ اقایون زیاد شدن راست میگن خب اینجا شده کودکستان ی کم مراعات کنیم 😕

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سایت نباید قبول کنه مردا وارد بشن ،چه دلیلی داره بین صحبتای زنونه یه مرد ظاهر بشه اینا بیمارن باید ح ...

خب چطوری وقتی شعور اقایون هنوز قد نداده واقعا بی حیا شدن 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
چی شده 

عزیزم سایت قبلا اینطوری نبود واقعا الان خیلی بد شده 

خب چطوری وقتی شعور اقایون هنوز قد نداده واقعا بی حیا شدن 

عزیزم بیشعور زیاده تاکی باید وایسیم باشعور بشن ،اینا ذهنشون مریضه که به یه سایت پرسش وپاسخ زنانه ام رحم نمیکنن،حداقل کار اینه حذفشون کنن

با نظرم مخالفی ریپلای نکن 🙄🙄🙄
عزیزم سایت قبلا اینطوری نبود واقعا الان خیلی بد شده 

واقعاااا تاپیک همه چی می‌زنند آقایون هم با کمال پروگی جواب میدن چه دلیل داره مسائل زنا شویی و اینجا بگن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عزیزم بیشعور زیاده تاکی باید وایسیم باشعور بشن ،اینا ذهنشون مریضه که به یه سایت پرسش وپاسخ زنانه ام ...

واقعا همینطور نمیدونم چرا ی آقا وقتی میاد کاربری ش چرا حذف نمیکنن ی سری مسائل اینجا گفته میشه واقعا مناسب نیست ی آقا هم اینجا باشه 

واقعاااا تاپیک همه چی می‌زنند آقایون هم با کمال پروگی جواب میدن چه دلیل داره مسائل زنا شویی و اینجا ...

دقیقا این مسائل بعضیا میان اینجا میگن ک کسی حالا نشناسه شون نمیتونن ک برن جار بزنن خصوصا تو این وضعیت 

واقعا همینطور نمیدونم چرا ی آقا وقتی میاد کاربری ش چرا حذف نمیکنن ی سری مسائل اینجا گفته میشه واقعا ...

خب خواهر حرف شما درست اما خانم ها با این که ميدونند آقایون هستن رعایت نمی‌کنند از همه چی تاپیک می‌زنند 

واقعا همینطور نمیدونم چرا ی آقا وقتی میاد کاربری ش چرا حذف نمیکنن ی سری مسائل اینجا گفته میشه واقعا ...

فقط میشه گفت چقدر بیکار وبی ادب وبی شخصیتن

با نظرم مخالفی ریپلای نکن 🙄🙄🙄
خب خواهر حرف شما درست اما خانم ها با این که ميدونند آقایون هستن رعایت نمی‌کنند از همه چی تاپیک می‌زن ...

خب درسته ولی تا جایی ک من میدونم این سایت برای بیشتر خانومای باردار و مسائل زناشویی این چیزاست ولی با این همه باز ی آقا یکی درمیون تو تاپیکا هستن نمیدونم دنبال چی ن 

فقط میشه گفت چقدر بیکار وبی ادب وبی شخصیتن

دقیقا همینطوره 

خب درسته ولی تا جایی ک من میدونم این سایت برای بیشتر خانومای باردار و مسائل زناشویی این چیزاست ولی ب ...

دنبال علائم زایمان و بارداری 😁😁😂😂

دنبال علائم زایمان و بارداری 😁😁😂😂

احتمالا واقعا واسشون متاسفم اینقد پرو ام هستن ادعای با شخصیت بودنم دارن 😁