2777
2789
چه دارویی؟ من از وقتی که کرونا اومده حالم خیلی بد میشه.آخه بدیش اینه که من شبانه دارم اصلا نمیزاره ب ...

یعنی چه جوری میشی شبا؟

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

من تازه دچار شدم یه بار این طور شدم بردنم بیمارستان گفتن حمله عصبی مثل این که سکته کرده باشی بعد نمیدونستم اسمش چیه اینجا فهمیدم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پروپرانول می خوردم با تو تا داروی خواب آور.خواب آور ها رو  بعد چند روز قطعشون کردم کل زندگیمو ر ...

اسم اونارو هم میگی؟من آلپرازولام میخورم.نورتریپتیلین و پراپرانول هم میخورم.ولی اثری دیگه نداره

نفس تنگی.بیحسی دست وپا.ضربان قلب بالا در حد مرگ

تنگی نفست همیشگیه ؟

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
اسم اونارو هم میگی؟من آلپرازولام میخورم.نورتریپتیلین و پراپرانول هم میخورم.ولی اثری دیگه نداره

والا یادم نیس . ولی یکی گفت نخور این قرص ها وابستگی میاره، منم نخوردم خوب چرا اثر نداره یعنی حالت بدتر شده؟؟

دعا کن دیگه نیاد سراغت🙏🙏

خیلی بده خیلی 😭😭😭مرگ و به چشم دیدم هیچ کس نمیفهمید چمه فکر میکردن مسخره میکنم آخه نفسم نمی اومد که حرف بزنم 

خیلی بده خیلی 😭😭😭مرگ و به چشم دیدم هیچ کس نمیفهمید چمه فکر میکردن مسخره میکنم آخه نفسم نمی اومد ک ...

ببین یه سری تکنیک‌ها هست سعی کن اونارو استفاده کنی 

دارو ها تم سرخود قطع نکن

خیلی بده خیلی 😭😭😭مرگ و به چشم دیدم هیچ کس نمیفهمید چمه فکر میکردن مسخره میکنم آخه نفسم نمی اومد ک ...

وااقعا بده.کسی نمتونه درکت کنه.چون نمیدونن که چقدر حالت بد میشه.فقط کسی که این بیماریو داره درکت میکنه

وااقعا بده.کسی نمتونه درکت کنه.چون نمیدونن که چقدر حالت بد میشه.فقط کسی که این بیماریو داره درکت میک ...

آره واقعاا خدا برا هیچ کس نخواد