من تنبلی تخمدان دارم و بدون دارو محرک فولیکولام خیلی کوچیکن به همین خاطر تخمک گذاری درست ندارم ..تو نتم خوندم ک ازبعد پریود تا بعد تخمک گذاری ترشحات خانما تغییر میکنه ..ولی از من فکر میکنم تغییری نمیکنه ..میخواستم ببینم اونایی ک پلی کیستیک نیستن تغییرو متوجه میشن؟
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
ای من دور تو بگردم انقد مودبی😂⚘ میان تاپیک بیناموسی میزنن تازه میگن فقط اقایون بیان لطفا🤣 گفتم ا ...
خدانکنه 😂😂
والا عرق شرم نشست رو پیشونیم تا اومد تایپ کنم خجالتم از اینه ی وقت آقا نخونه اینارو
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
توسایتی هم ک مال ما خانماست آقایونوبچه ها هم عضو شدن باید مادرا از نی نی سایت برن فک کنم😂😂