2777
2789
عنوان

بورسیا لطفا❤

265 بازدید | 14 پست

من میخوام  اگه خدا خواست وارد بورس بشم.دلم میخواد خودم یاد بگیرم.الان که اول کارم و مبتدی ام،یعنی حتی وارو نییتم عرضه اولیرو کی بفروشم.هیچی بلد نیستم واقعا.

برایینکه هم اینو هم خرید سهامای میان مدتو و اینارو بفهمم کی بخرم و بفروشم باید اول اموزشو از کجا شروع کنم؟تابلو خوانی یا تکنیکال یا....؟

ممنون جواب میدی خدا انشاالله گره از مشکلت باز کنه🙏🌷

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤

من جات بودم تو بورس  نمیرفتم

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو گوگل سرچ کن اول اموزش تابلو خوانی . وقتی خوب یاد گرفتی تحلیل تکنیکال و کندل شناسی رو شروع کن . دنیای بورس اونقدر  وسیع هست که مطمئن باش صد سال دیگه هم به کسب اطلاعات ادامه بدیم باز بازار چیزه جدیدی داره که ما بلد نباشیم....

چرا؟

وای بخدا دیگه حوصله تایپ ندارم 

بعدشم میترکوننم

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی

سلام بیا اینجا یاد بگیر@boursbazar2020

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.
وای بخدا دیگه حوصله تایپ ندارم  بعدشم میترکوننم

یه اشاره کوچک  بکن لطفا

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
😑

😐😐😐😐😐