2777
2789
عنوان

زندگیم تباه شد ....

2868 بازدید | 57 پست

۲۵ سالمه ۵ ساله که ازدواج کردم شوهرم بارها و بارها خیانت کرده و خیلی کارای دیکه که تو تاپیکای قبلیم هست 

تصمیم گرقتم جداشم و حتما‌جدا میشم

ولی زندگی من تباه شد....

من خیلی از طلاق میترسیدم و هنوزم میترسم خیلی چسزا رو تحمل کردم که یه اینجا نرسه ولی رسید....

من از ته دلم ارزو داشتم‌مادر بشم و بچمو عاشقانه دوست داشته باشم ولی دیگه ممکن نیست چون فکر میکنم که اگه توی ازدواج اول شکست بخوری بقیه به چشم یه دست خورده بهت نکاه میکنن..

هیچ مردی نیست که براش مهم نباشه طرفش قبلا با کسی رابطه داشته 

من عملا زندگیم تباه شده دیگه خوشبخت نمیشم مشکلات زیادی پیش رومه خیلی داغونم گریم بند نمیاد حالم خیلی بده به حدی که فکر میکتم با این‌حجم درد و غم امشب سکته میکنم

همش ۲۴ سالمه اشتباهی اسممو گذاشتم پیرزن قابل تغییرم نیست   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم خاهر خدا سایه مرد بدو از رو زمین محو کنه انشالله منم دلم گرفته 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

هزیزم اصلا غصه نخور خیلی  ها حتی یبا پسر مجرد ازدواج کردن حتی با وجود بچه ، باورت نمیشه  خیلیا گفتن ازدواج دوم از اول بهتره  اگر خیانت دیدیه  و  مشکلاتی که خودت میدونی  جدا شو مطمعن باش اخر دنیا نمیشه ، اگر خانواده ی خوبی داشته باشی البته

بمیرم الهی

درسته خیلی سخته

ولی هرگز همچین فکری نکن خاله من تو سن‌کم ازدواج کرد همش۶ماه بود ک ازدواج کرده بود

شوهرش بدون هیچ دلیلی بهش گفت من نمیخوامت برو میبینمت اوقم میگیره 

خالم حالش خیلی بد بود جدا شد

الان یه ساله ک با ی مردی ازدواج کرده ک واقعا لیاقتشو داره و الانم بارداره

ینی میخوام بگم خدا همیشه هست

توروخدا اروم باشو غصه ی این دنیا و آدمای پستشو نخور

امیدی هست🌸چون خدایی هست❤    

انقد مزخرف نگو فقط جفت دستاتو ببر بالا بگو خداروشکر بچه دار نشدم از این اشغال. که اونموقع مجبور بودی بسوزی خاکستر بشی. کی گفته خوشبخت نمیشی کی گفته اصلا خوشبختی به شوهر کردنه یکم طرز فکرتو عوض کن برو کارکن برا خودت زندکیتو بساز. 

تظاهر میکنم به زندگی کردن

اوووووه!!!چقدر آه و ناله!!!انقد ناامید نباش دختر.این حرفا و فکروخیالها چیه که به هم میبافی؟مگه دنیا تموم شده؟ازجات پاشو و زندگیتو از نو بساز عزیزم.سنی نداری که.

خواهرم دوبار ازدواج کرد طلاق گرفت الان با یکی ازدواج کرده باردارم هست.خداروشکر خوشبخت هم شده.اینو گفتم که بدونی دنیا به آخرنرسیده.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
ازدواجتون سنتی بود یا عاشقانه؟

سنتی ولی شوهرم دید و عاشق شد یعنی دوست نبودیم اومد‌خاستگاری اولم گفتم نه خیلی اومد و رفت تا حواب گرفت

همش ۲۴ سالمه اشتباهی اسممو گذاشتم پیرزن قابل تغییرم نیست   
2790
2778
2791
2779
2792