2777
2789
عنوان

دلم گرفته...

176 بازدید | 15 پست

تنهابودم ودلم گرفته بود،تلوزیون هم حرم امام رضانشون میدادکلی گریه کردم،شوهرم اومدخونه،حوصله نداشتم اصن یه بهونه پیداکردم وباهاش دعواکردم😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا

ن ب امام رضا

ن ب بداخلاقی با همسرت

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

منم الان گریه کردم چشام هم زخمه اشک روی زخم ،حالم خیلی بده 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

خودشم مقصربود،تاالان بیرون بوده منم تنهاخونه

من که همیشه تنهام فک کن ساعت دوازده میاد بعد هم حرف نمیزنه باهام 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من که همیشه تنهام فک کن ساعت دوازده میاد بعد هم حرف نمیزنه باهام 

دقیقا،شوهرمن ساعت هفت ازسرکاراومده یکم استراحت کرده ساعت نه ونیم رفته بیرون مثلاخونه باباش رفته،تاالان اومده منم منتظراقاکه بیادشام بخوریم،الانم اومداصن نگفتم شام خوردی یانه،یکم نگاه فیلم کردووف خوابید