2777
2789
عنوان

خانوما از این استفاده کردین +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 48 پست
خدا نصیب نکنه من خودم با روغن بچه برطرف کردم چند سری زدم بیشتر از نصف روز موند روسرم بعدش که شستم خش ...

انقد راحت تموم شد

ما دونه به دونه موهامونو میگشتیم 😭 ایییی

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
کارایی ک بالا گفتن واسه ازبین بردن شپشه ولی رشک رو باید لایه لایه موهارو نگاه کنی برداری وگرنه دوبار ...

منم دقیقا مشکلم رشک هست مامانم بیچاره دیگه حوسله نداره بگرده 

😍ته نیا ئسته ری گه شی ژیانم توی 🌸 خودای گیان 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره 😢 دیوونم کرده 

عزیزم یک شامپوی مخصوص شپش از داروخانه بخر خودش توش شانه هم داره . دستورشم نوشته . تماااااااااام . لعنتیا چرا هنوز متوجه نیستید ک شپش مثل اب خوردن نابود میشه دوره ی اسفند و سس و سرکه و نفت تموم شده

دوستان خواهش میکنم خیلی خیلی محتاج دعا و صلواتتونم . هیچ وقت انقدر درگیر نبودم . خواهش میکنم برای حاجتم صلوات بفرستید
وای بچه ها امروز خواهرم گفت تو سر زن همسایه مون رسم دیده حالا منم رفتم خونشون تو فاصله ی متریش شاید ...

نه فکر نکنم چون باید از وسیلی شخصیش زده باشی به مو هات یا اینکه سرتو رو بالشو اینا گذاشته باشی 

😍ته نیا ئسته ری گه شی ژیانم توی 🌸 خودای گیان 🌸
عزیزم یک شامپوی مخصوص شپش از داروخانه بخر خودش توش شانه هم داره . دستورشم نوشته . تماااااااااام . لع ...

شپش گرفتی که اینطور میگی؟

شامپو فقط شپش زنده رو میکشه تخمش توی ریشه مو دوباره شپش میشه هر یه دونه شپش روزی ۶۰ تا تخم تو سر میزاره که بعد ۶ روز باز میشن و هرکدوم ۶۰ تا تخم دیگه خیلی فاجعس باید کاری کرد تخم شپش خفه بشه و دیگه باز نشه شامپو کاری واسش نمیکنه

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
نه فکر نکنم چون باید از وسیلی شخصیش زده باشی به مو هات یا اینکه سرتو رو بالشو اینا گذاشته باشی 

من هیچ وقت نفهمیدم چه طور و از کجا گرفتم

شپش گرفتی که اینطور میگی؟ شامپو فقط شپش زنده رو میکشه تخمش توی ریشه مو دوباره شپش میشه هر یه دونه ش ...

بله ۴ سال پیش شپش گرفتم پسرمم گرفت . شامپو رو میزنی ده مین می مونه بعد با شونه اروم شونه میکنه همه رشکها میاد هر بار ک شونه میزنی بعد شونه رو میکشی رو دستمال کاغذی ک رشکها از روشونه برن بعد دوباره ...

دوستان خواهش میکنم خیلی خیلی محتاج دعا و صلواتتونم . هیچ وقت انقدر درگیر نبودم . خواهش میکنم برای حاجتم صلوات بفرستید
وای بچه ها امروز خواهرم گفت تو سر زن همسایه مون رشک دیده حالا منم رفتم خونشون تو فاصله یه متریش شاید ...

من که گرفتم اصلا نفهمیدم از کجا و چه جوری اومد تو سرم

من هیچ وقت نفهمیدم چه طور و از کجا گرفتم

من از بیمارستان بهمن گرفتم 😐😐فکرشو بکن بیمارستان خصوصی!!

بله ۴ سال پیش شپش گرفتم پسرمم گرفت . شامپو رو میزنی ده مین می مونه بعد با شونه اروم شونه میکنه همه ر ...

منم شونه دندونه ریز کشیدم فایده نداشت مامانم هرروز موهامو میگشت و اونایی که رشک داشتو کوتاه میکرد اینطوری تموم شد

ببین هرچی بقیه میگن درسته اما هیچی رشک رو نمیکشه تو حداقل باید ۲ هفته همه اینا رو تکرار کنی هی رشکا باز بشن و هی بکشی شون ک نتونن تخم کنن هر ۲ .۳ روز باید اینکارو کنی چون شپش ۴ روزه میتونه در روز ۶تا ۱۰ تا تخم بزاره و هرچی بزرکتر بشه تخم های بیشتری میزاره که این تخم ها ۵تا۷ روز زمان میبره باز بشن پس باید تا اخرین رشک هر ۲.۳ روز تا یه ماه همینکارارو انجام بدی من توی بارداری گرفتم مردم تا ریشه کن شدن ماه نهمم بود و اصلا به بدبختی ای داشتم امیدوارم زود رشه کن بشن از سرت