امی_ماه مدیر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 عنوان منو این همه خوشبختی محاله😀 | مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 43 پست سلام مامانای گل😍همسایه طبقه پایینیمون رفتن سفر.خییییییییلی خوشحالم چون بچه هام راحت میتونن بپرن.تو این اوضاع قرنطینه طفلیا خسته شدن.چقدر بگم نپر ندو😔پی نوشت:یه خونه دیگه دادن یه شهر دیگه فکر کنم رفتن اونجا😀 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️ 1399/01/28 | 23:50 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 خخخخ ولی وقتی برگردن بد عادت میشید😂 احتمالا تا ۶ ماه نیان.پارسال که اینطور بود. در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
معمارمسابق عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 15021 من که مستاجر بالاییمون انقد بچش شلوغه عاصیمون کرده شوهرم میگه برم بهشون بگم گفتم چیکارشون داری الان ... چه همسایه خوبی هستی شما ..
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 طبقه پایین ما خالیه همش خدا خدا میکنم فروش نره تا بچه هام راحت فوتبال بازی کنن ...حستو درک میکنم.. آره واقعا.من از فردا کفش دخترم رو تو خونه پاش میکنم.صافی کف پا داره.اما چند ماهه کفشاش رو نمیپوشه در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 من که مستاجر بالاییمون انقد بچش شلوغه عاصیمون کرده شوهرم میگه برم بهشون بگم گفتم چیکارشون داری الان ... بیا طبقه پایین ما رو بخر تولوخدا😄 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
فاطیمااااااااfatimaa عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2493 چه همسایه خوبی هستی شما .. آره کلن مشکلی با سرصدایه بچه ها ندارم گناهشون چیه تو این آپارتمانایه تنگ تاریک گیر افتادن نمیشه بهشون بگی باری نکن بپربپر نکن سروصدا نکن
فاطیمااااااااfatimaa عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2493 بیا طبقه پایین ما رو بخر تولوخدا😄 خخخ فعلن که پول نداریم مستاجریم پولدار بشم چشم😄
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 آره کلن مشکلی با سرصدایه بچه ها ندارم گناهشون چیه تو این آپارتمانایه تنگ تاریک گیر افتادن نمیشه بهشو ... خونه قبلیم همسایه پایینیم مثل شما بود خیلی خوب بودن.بعد از چند سال هنوزم دعاشون میکنم.خدا به شما هم خیر بده انشاءالله. در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16951 احتمالا تا ۶ ماه نیان. پارسال که اینطور بود. عه خوبه پس😁 چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 خخخ فعلن که پول نداریم مستاجریم پولدار بشم چشم😄 خدا بهترینها رو بهتون بده مهربون😍 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 عه خوبه پس😁 عاااااالیه😄 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 @گومبولی دوست خوبم بیا در شادیم شریک باش😀 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
گومبولی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 48696 @گومبولی دوست خوبم بیا در شادیم شریک باش😀 منم تو خونه مون ، جای کوچولوهای شما ، یه نفس راحت کشیدم راستش 😅😅کاش زودتر رفته بودنا ....🤪 ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 منم تو خونه مون ، جای کوچولوهای شما ، یه نفس راحت کشیدم راستش 😅😅 کا ... فدای مهربونیت😍😄خییییلی خوبه خوشحالم😀 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️