farnazb مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 1448 عنوان قرص خواب 44 بازدید | 7 پست کسی هست بدون قرص خواب اصلا نتونه بخوابه؟ چه قرصی حتما تاثیر داره و وابستگی نمیاره؟ 1399/01/28 | 22:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahnazzzam عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 3416 مشکل خاب دادم....با سرترالین بهتر شد نمیخورم برمیگرده سر جاش دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو
madonaa عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 664 البته من باید دوره مرا تموم کنم آلپرارولام میخورم .تا حالا امتحان نکردم ببینم بدون اون خوابم میره یا نه .آلپرازولام وابستگی میاره 😑 من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
madonaa عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 664 مشکل خاب دادم....با سرترالین بهتر شد نمیخورم برمیگرده سر جاش آسنترا دیگه ؟برا چی میخوری ؟ من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
mahnazzzam عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 3416 آسنترا دیگه ؟برا چی میخوری ؟ اره همون....یکم مشکل اضطراب داشتم...سر یه مشکلی ۱۰/۱۲روز نتونستم درست بخابم اینو دادکلا از اول مشکل خواب داشتم یکم استرسی هم هستم ینی کوچک ترین استرس شاید تو روحیم اثر نزاره ولی شب قطعا خوابم نمیبره خیلی بده....وابستگی به قرصباس ترک کنم دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو
farnazb مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 1448 مشکل خاب دادم....با سرترالین بهتر شد نمیخورم برمیگرده سر جاش اخه اونکه قرص خواب اور نیست
mahnazzzam عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 3416 اخه اونکه قرص خواب اور نیست اره باید درست توضیح میدادم از اولولی بشدت خاب آوره...سر ده دقیقه چشات انگار چسب ریختن توش یه تئوری میگه اضطراب و خواب مثل الکلنگن....یکی بره بالا اون میاد پایین دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو