2777
2789
عنوان

شوهرم ..

448 بازدید | 47 پست

شوهرم برای تولد امسالم فقط تبریک گفت وگفت دوست دارم عجیب بود اما حتی یک شاخه گل هم نخرید خیلی ناراحتم .خانوادم بران تولد گرفتن وسوپرایزم کردن هفته پیش.امشب دیدم کیک اورد یکم خونه گفتم مگه تولد کی بود گفت شاگردم انقد دلم گرفت گفت خودش کیک خریده خوردیم نمیدونم چرا باورم نشد دلم خیلی گرفت😞😞😞.هرسال سوپرایزم میکرد امسال هیی به هیچی

لابد امسال نتونسته خانوادتو با شوهرت مقایسه نکن همون که یادش بود تبریک گفت دستش درد نکنه کار خانوادتم خیلی درست نبود تو کرونا کیک گرفتن و سوپرایز کردن نریززن سرما ولی خوب دستشون درد نکنه  

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکبار از زنی موفق خواستم تا راز خود را با من در میان بگذارد. لبخندی زد و گفت:
موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.
دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.
دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.

دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم
سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.
دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند.

آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای:
اهدافم
رویاهایم
ایده هایم و
سرنوشتم

روزی که جنگ های کوچک را متوقف کردم
روزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد.
هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.

لابد امسال نتونسته خانوادتو با شوهرت مقایسه نکن همون که یادش بود تبریک گفت دستش درد نکنه کار خانوادت ...

عزیزم خودشون درست کردن و کادو وپول دادن.شوهرم میدونه خیلی برام‌مناسبتا مهمه وحساسم .شب عید امام زمان تولدم بود گفت تعطیل بوده و روزای بعدم هیچ گفته وضع مالی خرابه اما خوب میبینم که انگار پول دارع ک خرج میکنه 

به روش نیاورد از همین ناراحتم تولدش اسفند بود براش ست لباس خریدم و کیکم پختم توقع داشتم حداقل گل بخر ...

عزیزززم میدونم چی میگی

زنا دوس دارن همیشه سوپرایزشن

چی بگم؟ تو هم تنبیهش کن 

یکبار از زنی موفق خواستم تا راز خود را با من در میان بگذارد. لبخندی زد و گفت: موفقیت من زمانی آغاز ش ...

👌👌👌👌👌👌عااالی منم باخودم گفتم مهم نیست بعد برام جبران میکنه ..و سعی کردم بیخیال باشم اما امشب که کیک رو دیدم نمیدونم خودش گرفته یا اینا ...واسه همون دلم گرفت😞

منم شوهرم نگرفت برام بجاش بهم پول داد

همون رو ک داده دستش دردنکنه 👌شوهر من بروش نیاورد فقط گفت شب اول رفتم بازار بسته بوده ولی روزای دیگم اصلا بروش نیاورد گفت بیپولم ..منم کم مول داشتم ولی براش دادم لباس ..