2777
2789
عنوان

انومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم اما چون زود رفتی شاید اشتباه کرده باشه... دخترا اشتباه میشن بیشتر وقتا

تازه بچه نمیچرخید پشتشو کرده بود پدرمو درآورد ۶ بار سونو کرد. ولی جنسیت روقطعی گفت اما خودم خیلی شک دارم 

اخه میگن هفته ۲۰ دیرهو اجازه سقط نمیدن اگه خدایی نکرده مشکلی داشته باشه 

نه مگه غربالگری گفت مشکلی هست؟ وقتی ریسک نداشتی آنومالی خیلی درصدش کمه که چیزی باشه... حالا نگران نباش با هفته 25تا28 باید یه سونو بدی برای وزن... اونجا دوباره جنسیت بپرس بگو میخوام برم سیسمونی بخرم.. منم الان هفته 25 ام گفتن پسره اما صبر کردم  هفته 28 برم سونو دوباره بگم دوباره مطمئن جواب بده که برم خرید کنم با مامانم😁😁😁😁😁بچه اوله هول کردم 

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️
نه مگه غربالگری گفت مشکلی هست؟ وقتی ریسک نداشتی آنومالی خیلی درصدش کمه که چیزی باشه... حالا نگران نب ...

نمیتونم که تا هفته ۲۸ واییسم دق میکنم  از پریروز ک رفتم یه لحظه هم آروم نبودم .منم اولمه خیلی هولم 

نمیتونم که تا هفته ۲۸ واییسم دق میکنم  از پریروز ک رفتم یه لحظه هم آروم نبودم .منم اولمه خیلی ه ...

حالا فرقی که نداره دختر و پسر... بچه اوله دیگه.. من خودم دختر میخوام شوهرم پسر... حالا سر اسم مهراد و فرزاد دعوامون شده😁😁

حالا فرقی که نداره دختر و پسر... بچه اوله دیگه.. من خودم دختر میخوام شوهرم پسر... حالا سر اسم مهراد ...

فرق نداره اما خب آدم ذوق داره بدونه دیگه .تو هفته چند رفتی جنسیت گفتن بهت؟

فرق نداره اما خب آدم ذوق داره بدونه دیگه .تو هفته چند رفتی جنسیت گفتن بهت؟

18هفته و پنج روز رفتم انومالی... دیگه نرفتم از اون موقع.. دکتره هم خیلی جدی گفت پسره اما من هنوز هیچی نخریدم 

18هفته و پنج روز رفتم انومالی... دیگه نرفتم از اون موقع.. دکتره هم خیلی جدی گفت پسره اما من هنوز هیچ ...

پس ۲ هفته دیگه برم فقط برا جنسیت دوباره منم پسر میخام همسرم دختر

پس ۲ هفته دیگه برم فقط برا جنسیت دوباره منم پسر میخام همسرم دختر

خخخخخ.. اره برو اگه انومالی هم نرفتی یه سونوگرافی ساده برو که هزینه ات زیاد نشه

میشه بدونم چه علائمی داری؟؟؟  و اینکه ان تی رفتی؟

اره همه اول ان تی میرن بعد سونوگرافی آنومالی دیگه... علائم زیاد نبود اولاش غذا نمیتونستم بخورم یادمه زمستونم بود اما من ابدوغ خیار میخوردم... اگه پسر باشه پوستت خیلی شفاف و خوشگل میشی... حالت تهوع کم داشتم اما داشتم صبحا... بچه ام سمت چپ بود بعضیا میگن سمت چپ دختره اما مال من پسر شد 😐