2821
2789

من خواهرم دو ماه قبل رفت با بي حسي انجام دادن براش ميگفت اصلا درد نداشتم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من گرفتم نه عزیزم،منم یک هفته عزا گرفته بودم ازترس،فقط خواستی بری یه ڙلوفن بخور یا شیاف بزلر اونجاهم رفتی خودتو شل بگیر ،من خودم نزدیک بود بیهوش شم ولی در دنداشت،ولی بعدش یکم درد میگیره مثثل دردپریودی،ولی به این فکرکنی که مشکلت بااین درد کوچیک انشالله حل میشه دیگه دردشو فراموش میکنی

درد ک داره ولی اینجور نیست مداوم باشه لحظه ای  هر بار ک مایع حاجب وارد میکنه همون ۱ دقیقه درد داره  جمعا ۳ بار تزریق میشه بعدش ک مایع از لوله رد بشه درد هم میره اونجور نیست ک نتونی تحمل کنی ارزشش داره من ماه بعدش باردلر شدم با اینکه لوله هام باز بود  شانس بارداری زیاد میکنه

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

تاپیک عکس رنگی رحم منو بخون

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
من گرفتم نه عزیزم،منم یک هفته عزا گرفته بودم ازترس،فقط خواستی بری یه ڙلوفن بخور یا شیاف بزلر اونجاهم ...

منم خ میترسم والا ۵ ماه اقدام کردم باردارنشدم گفتم باید تحملش کنم شاید این راهش باشه

و تو زیباترین هدیه ی خداوندی مرد کوچولوی مامان💖
درد ک داره ولی اینجور نیست مداوم باشه لحظه ای  هر بار ک مایع حاجب وارد میکنه همون ۱ دقیقه درد د ...

اگه واقعا شانس بارداری و بالا میبره خ عالیه

تاپیک عکس رنگی رحم منو بخون

خوب بود عزیزم من گفته آمپول هیوسین بزن فقط

این تاثیری تو درد داره یا ن همون ژلوفن و بخورم

خوب بود عزیزم من گفته آمپول هیوسین بزن فقط این تاثیری تو درد داره یا ن همون ژلوفن و بخورم

قربونت عزیزم

اون آمپول بخاطر شل شدن عضلاتت هستش ربطی به کاهش درد نداره

ژلوفن بخور اگر شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ هم داری یه ربع قبل از رفتن بذار خیلی تاثیر داره

اصلا هم نترس چون واقعا دردش قابل تحمله

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
قربونت عزیزم اون آمپول بخاطر شل شدن عضلاتت هستش ربطی به کاهش درد نداره ژلوفن بخور اگر شیاف دیکلوفن ...

پناه بر خدا 

امیدوارم خدا زوتر ب همه کسایی ک آرزوی بچه دارن بچه سالم و صالح بده منم همینطور

حتما انجامشون میدم

منم خ میترسم والا ۵ ماه اقدام کردم باردارنشدم گفتم باید تحملش کنم شاید این راهش باشه

من رفتم دکتری که عکس رنگی گرفت گفت هیچ مشکلی رحمی نداری،تخمک گداریتو اشتباه میکنی،رفتم نشان دکترم دادم گفت اوصات خیلی خرابه باید بستری شی عمل کنی ،مامانم گفت نه صبرکن سه ماه بعدباردار شدم الان هم ۲۰روزه زایمان کردم انشالله شماهم به زودی نی نیتوبعل کنی چون میدونم  چقدرسخته انتطارکشیدن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792