2789

من دیشب پیام دادم صبح هم پیامکش اومد

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی سوال واسم هست رو شماره خودم پیامکش اومده بود یعنی واسه همه میفرستن یافقط رو شماره سرپرست

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
من ی سوال واسم هست رو شماره خودم پیامکش اومده بود یعنی واسه همه میفرستن یافقط رو شماره سرپرست

به شماره های سرپرست

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
به شماره های سرپرست

عجیبه رو شماره شوهرم نیومده واسه خودم اومده

خط به نام خودتونه؟

نه الان یادم اومد ب اسم کسی دیگه ای هست

نه الان یادم اومد ب اسم کسی دیگه ای هست

خوب پس پیامکه مال شما نیست برای صاحب خطه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲