2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دارم 

نه چرا بد باشه برا تو شهر کم مصرف هست 

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️

راستش عشق من پرایدم نداره  قبلا ها از پراید خیلی بدم میومد ولی الان مییگم کاش حداقل پراید داشت گاهی دلم میخواد با ماشین بیاد بریم دور دور

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
راستش عشق من پرایدم نداره  قبلا ها از پراید خیلی بدم میومد ولی الان مییگم کاش حداقل پراید داشت ...

ما هم چندسال ماشین نداشتیم این اولین ماشینی که خریدم ایشالا چرخش برامون بچرخ  شما هم یه خوبی بخرین

ما هم چندسال ماشین نداشتیم این اولین ماشینی که خریدم ایشالا چرخش برامون بچرخ    شما هم یه ...

برا عروسیتون چیکا کردین

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  

من دارم پنج ساله

راضی ام خدارو شکر

انشالله بتونم امسال یا سال دیگه عوضش کنم

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔