2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگ😭😭😭😭

126 بازدید | 12 پست

من واقعا نمیفهمم ک چ سودی بهشون میرسه ک هی زنگ میززنن استرس میدن  ..خدایا من دیگ خسته شدم..

تازه رفتم تو 40هفته هی همه زنگ میزنن ک دکتر گفت ی روز درمیون تو هر روز برو چک کن..هی چرتو پرت میگن نمیدونم چرا فکر میکنن اونا دلسوز تر هستن برای بچه  من

از خواهرم گرفته .مامانم..مادرشوهرم ..فامیلا

هی میگن دیر شد ..دکتر میگه مهم اینک الان سلامته هر وقت خدا صلاح بدونه دردت میگیره این فسقل بدنیا میاد ..حالا اینا هی استرس میدن بهم میگن بگو سزارین کنن بچه قلبش افت میکنه..اصلا الان تکون میخورهه...از همه بدتررر میگن تو تکون بچه رو اصلا متوجه میشی شاید داری با حرکت روده اشتباه میگیری..من واقعا با اینا چیکار کنم😭😭😭😭

اره استرس میدن  منم هفته چهل و یک پر شد و بعد اومد دنیا    هی هم همه میگفتن برو نوار قلب بده و...   یکبار رفتم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی

اصلانگران نباش ب خودت استرس نده هرچی میخان بزا بگن تو ارامشتوحفظ کن دردت ک اومد برو طبیعی گلم

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برعکس منی . یکشنبه زایمان دارم .یکی زنگ نمیزنه بگه چه غلطی داری میکنی .نه مادرشوهر نه خواهرشوهر نه بقیه ....

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂
اره استرس میدن  منم هفته چهل و یک پر شد و بعد اومد دنیا    هی هم همه میگفتن برو نوار ...

نمیدونم چجوری بهشون بگم بفهمن..از همه بدتر مامانم پاشده اومده از شمال مثلا اومده برای کمک..ولیییی فقط استرس میده بهم..اذیت میشم با حرفاش

گفتم نیان شوهرم هست خودمون میتونیم انجام بدیم کارامونو

ی کاری کردن از بارداری زایمان از همه چی دیگ بدم میاد😭😭😭

اصلانگران نباش ب خودت استرس نده هرچی میخان بزا بگن تو ارامشتوحفظ کن دردت ک اومد برو طبیعی گلم

اخه چقد صبر کنم از دستشون 3هفته دارن دلو جیگر منو میخورن ی ادمم صبری داره منم خئدم کم استرس دارم برای زایمان ..اینا بجای اینک ارامش بدن بدتر میکنن شوهرمم..میگ من نمیتونم چیزی به مادرو خواهرت بگم

نمیدونم چجوری بهشون بگم بفهمن..از همه بدتر مامانم پاشده اومده از شمال مثلا اومده برای کمک..ولیییی فق ...

تحمل کن   یه هفته بیشتر نمونده. نذار با اعصاب خوردی بگذره. من خیلی بداخلاقی کردم  الان فقط خاطره بداخلاقیام از اون موقع مونده.تحمل کن تموم میشه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی
برعکس منی . یکشنبه زایمان دارم .یکی زنگ نمیزنه بگه چه غلطی داری میکنی .نه مادرشوهر نه خواهرشوهر نه ب ...

ولشون کم بابا حاظری هی زنگ بزنن دخالت کنن ..اینجوری بخدا راحت تره برو بچتو بدنیا بیار راحت..ن مثل من 100نفر هی دخالت میکنن

اخه چقد صبر کنم از دستشون 3هفته دارن دلو جیگر منو میخورن ی ادمم صبری داره منم خئدم کم استرس دارم برا ...

اره واقعاحق داری منم تااسم زایمان طبیعی میادتپش قلب میگیرم 

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز