فاطیما1397 مدیر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 8479 عنوان شام چی دارین.؟ | مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 46 پست ؟منکه هیچی تو خونه هم همه چیمون تموم شده 💚خدایا فقط خودت به داد مستاجرا برس💚انشالله هممون به زودی صاحب خونه بشیم💚 1399/01/28 | 19:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
abremaman عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 36518 یه بشقاب عدس پلو تو یخچاله.یه بشقاب سوپ.یه ذره دوپیازه سیب زمینی.چندتا تیکه پیتزا همرو گرم میکنم یخچالو خلوت میکنم😁
فاطیما1397 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 8479 یه بشقاب عدس پلو تو یخچاله.یه بشقاب سوپ.یه ذره دوپیازه سیب زمینی.چندتا تیکه پیتزا همرو گرم میکنم یخچ ... عالیه😂 💚خدایا فقط خودت به داد مستاجرا برس💚انشالله هممون به زودی صاحب خونه بشیم💚
selenajjooooon عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 28653 میگه تو خونمون هیچی نیس فرش بخورن پس🤔 آخه تو خونه هیچی نیس بعد میخواد برا شوهرش عذاهم بزاره؟به نظرم دوستمون خوب گفت همون نون پنیر بخورید هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
sety27 عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 2889 آخه تو خونه هیچی نیس بعد میخواد برا شوهرش عذاهم بزاره؟به نظرم دوستمون خوب گفت همون نون پنیر بخورید&n ... 😂 حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
nazi_ عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 8870 یه بشقاب عدس پلو تو یخچاله.یه بشقاب سوپ.یه ذره دوپیازه سیب زمینی.چندتا تیکه پیتزا همرو گرم میکنم یخچ ... خوبه نگه میداری ....من اصلا نمیتونم غذای دیروز ومونده بخورم نهار باشه برا شام چرا...ولی دیگه نه ...کلا بیرون ریزی غذام زیاده خیلی حیف ومیل میکنم ... هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
فاطیما1397 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 8479 آخه تو خونه هیچی نیس بعد میخواد برا شوهرش عذاهم بزاره؟به نظرم دوستمون خوب گفت همون نون پنیر بخورید&n ... احتمالا از بیرون بگیره 💚خدایا فقط خودت به داد مستاجرا برس💚انشالله هممون به زودی صاحب خونه بشیم💚
nazi_ عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 8870 من اگه همه چی باشه پر انرژیم همه چی درست میکنم ..ولی خیلی موقعها هیچی نداریم 😑😂 انرژی رو از کجا بیارم افسردگی گرفتم دوماهه درو باز نکردم ببینم بیرون.چه خبره...دیگه کلا از طعم ومزه ی غذا هم بدم میاد....😭 هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
طلايي٤٤ عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 787 قيمه از طهر خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن
selenajjooooon عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 28653 احتمالا از بیرون بگیره حالا شد آفرین بگو از بیرون بگیر قربون دستت هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
abremaman عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 36518 خوبه نگه میداری ....من اصلا نمیتونم غذای دیروز ومونده بخورم نهار باشه برا شام چرا...ولی دیگه نه ...ک ... واسه دیروزه همش.پیتزا واسه ناهار امروز بود سیب زمینی شام دیشب.عدس پلو ناهار دیروز.فقط سوپ واسه پریشبه.با بچه کوچک کی وقت داره هروعده غذا بپزه انقد خوشحال میشم تو یخچالم غذا باشه😂
فاطیما1397 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 8479 انرژی رو از کجا بیارم افسردگی گرفتم دوماهه درو باز نکردم ببینم بیرون.چه خبره...دیگه کلا از طعم ومزه ... خب برو بیرون ولی جاهای شلوغ نه با دستکش و ماسک برو یکم روحیت عوض میشه ..خودتو یه جوری مشغول کن اینجوری اصلا خوب نیس 💚خدایا فقط خودت به داد مستاجرا برس💚انشالله هممون به زودی صاحب خونه بشیم💚