2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

یه بشقاب عدس پلو تو یخچاله.یه بشقاب سوپ.یه ذره دوپیازه سیب زمینی.چندتا تیکه پیتزا همرو گرم میکنم یخچ ...

عالیه😂

💚خدایا فقط خودت به داد مستاجرا برس💚انشالله هممون به زودی صاحب خونه بشیم💚

میگه تو خونمون هیچی نیس فرش بخورن پس🤔

آخه تو خونه هیچی نیس بعد میخواد برا شوهرش عذاهم بزاره؟به نظرم دوستمون خوب گفت همون نون پنیر بخورید 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
آخه تو خونه هیچی نیس بعد میخواد برا شوهرش عذاهم بزاره؟به نظرم دوستمون خوب گفت همون نون پنیر بخورید&n ...

😂

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
یه بشقاب عدس پلو تو یخچاله.یه بشقاب سوپ.یه ذره دوپیازه سیب زمینی.چندتا تیکه پیتزا همرو گرم میکنم یخچ ...

خوبه نگه میداری ....من اصلا نمیتونم غذای دیروز ومونده بخورم نهار باشه برا شام چرا...ولی دیگه نه ...کلا بیرون ریزی غذام زیاده خیلی حیف ومیل میکنم ...

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
آخه تو خونه هیچی نیس بعد میخواد برا شوهرش عذاهم بزاره؟به نظرم دوستمون خوب گفت همون نون پنیر بخورید&n ...

احتمالا از بیرون بگیره 

من اگه همه چی باشه پر انرژیم همه چی درست میکنم ..ولی خیلی موقعها هیچی نداریم 😑😂

انرژی رو از کجا بیارم افسردگی گرفتم دوماهه درو باز نکردم ببینم بیرون.چه خبره...دیگه کلا از طعم ومزه ی غذا هم بدم میاد....😭

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
خوبه نگه میداری ....من اصلا نمیتونم غذای دیروز ومونده بخورم نهار باشه برا شام چرا...ولی دیگه نه ...ک ...

واسه دیروزه همش.پیتزا واسه ناهار امروز بود سیب زمینی شام دیشب.عدس پلو ناهار دیروز.فقط سوپ واسه پریشبه.

با بچه کوچک کی وقت داره هروعده غذا بپزه انقد خوشحال میشم تو یخچالم غذا باشه😂

انرژی رو از کجا بیارم افسردگی گرفتم دوماهه درو باز نکردم ببینم بیرون.چه خبره...دیگه کلا از طعم ومزه ...

خب برو بیرون ولی جاهای شلوغ نه با دستکش و ماسک برو یکم روحیت عوض میشه ..خودتو یه جوری مشغول کن اینجوری اصلا خوب نیس