2777
2789
عنوان

شام چی دارین.؟

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 46 پست

گوجه بادمجان

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اگه انرژی داشته باشم میزارم همه چی هست ولی انرژی صفره صفره....چیکار کنم خسته شدم روح وروانم داغون.....

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
پيتزا به افتخار خودم و پسرم👌🏻👌🏻

پنیر پیتزات اسمش چیه من گرفتم احساس میکنم خوب نیست لاله نوشته روش

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
گوجه بادمجان

ما دیشب داشتیم 

💚یا امام زمان من به شما رو اوردم خودت از همه چی اگاهی. خدایا تمام مستاجرا رو صاحب خونه کن،بازم رسید فصل جابه جایی و بلاتکلیفی مستاجرا خدایا خودت فقط 💚

من اگه تنها بودم هیچی درست نمیکردم ولی شوهرم صبح میره تا شب سرکاره باید درست کنم 

پس نباید تو خونه هیچی نباشه باید همه چی زیر دستت بزاره تا توام غذا بپزی

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
پنیر سردیه یه گردو یا سیاه دونه بزار روش بعد بخور😊 

من ندارم پیشنهاد کردم دوستمون بخوره😂

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
من اگه انرژی داشته باشم میزارم همه چی هست ولی انرژی صفره صفره....چیکار کنم خسته شدم روح وروانم داغون ...

من اگه همه چی باشه پر انرژیم همه چی درست میکنم ..ولی خیلی موقعها هیچی نداریم 😑😂

💚یا امام زمان من به شما رو اوردم خودت از همه چی اگاهی. خدایا تمام مستاجرا رو صاحب خونه کن،بازم رسید فصل جابه جایی و بلاتکلیفی مستاجرا خدایا خودت فقط 💚

😁😁😁😁😁😁😁پیشنهادت تو حلقم...فیلسوف کی بودی تو؟😁

میگه تو خونمون هیچی نیس فرش بخورن پس🤔

میگه تو خونمون هیچی نیس فرش بخورن پس🤔

😑😐😒