2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

121 بازدید | 7 پست

قبل از عید بود ک شوک بهم وارد شد من تهرانم خانوادم ی شهر دیگ ی روز نحس ک از خواب بیدار شدم و از همه جا بیخبر زنگ زدن بهم ک شوهر خالم سکته کرده فوت شده

وقتی اینو شنیدم دیگ هیچی متوجه نشدم فقط گریه میکردمو داد میزدم..

شوهرخالم از عمو بهم بیشتر محبت کرده بود خیلی مرد باشعوری بود در ضمن ما باخالم ایناهم خیلی رفتو امد داشتیم ی جورایی با بچه هاش باهم بزرگ شدیم و این داغشو سنگین تر میکرد..تقریبا ۵۹ و اینا بود سنش..

الان حدود ۴۴ روزه ک از فوتش میگذره شبای اول از فرت خستگی و گریه خوابم میبرد خوب ولی الان تا ۴و پنج صبح همش فکرو خیال میاد سراغم در حدی ک روانیم میکنه همه روشی رو هم امتحان کردم فایده نداشته نماز صبحو که میخونم میگم الان دیگ میخوابم ولی تا ۸ صبح من هنوز بیدارم بعد ک خوابم میبره ساعت ۱۲ بیدار میشم و دوباره همین تکرار میشه..

خیلی دارم اذیت میشم چکار کنم برم دکتر خواب و مغزو واعصابم ک همشون میخوان ارامبخش بدن..

انگار هنوز باور نکردم ک شوهد خالم فوت شده 😔😔😔

وقتی میرم سرخاکش میگم خدایا تا چندوقت پیش بینمون بود میگفت میخندید یعنی عموم اینجا خاک شده..من واسه مراسم خاکسپاریش نرسیدم و ندیدم فقط شبش خودمو رسوندم خونه خالم پیش بچه هاش باشم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ببخشید طولانی شد تنها جایی ک میتونم راحت دردو دل کنم سایته 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید لازم باشه بری دکتر خب .منم یه مدت بی خوابی داشتم به خاطر اضطراب که با دارو بهتر شدم .

دکتر چی رفتی؟

خدابهت صبر بده

ممنونم عزیزم ❤

دکتر چی رفتی؟

ببین داروی دکترای اعصاب خیلی سنگینه .من نهایتا رفتم پیش دکتر خانوادگیمون که بهم فلوکستین و آلپرازولام داد.فلوکستین خیلی خوب به خانوما جواب میده .اما اول سعی کن بدون دارو حالتو خوب کنی مثلا با نزدیکی به خدا مصرف گلاب خندیدن فکر نکردن به مسایل بد .کلا از فاز مرگ و میر بیا بیرون .قبول کن که همه آدما یه روزی میمیرن دیر یا زود .

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

به دکتر بگو برات فلوکستین و کلرودیازپوکساید بنویسه .بعد اول دکتر اعصاب نرو اونا برمیدارن چیزای سنگین مینویسن 😐برو پیش یه دکتر داخلی یا دکتری که همیشه پیشش میری .دکترای داخلی این دوتارو میدن معمولا .اشکال نداره خودت به دکتر بگو اینارو برات بنویسه 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...