2777
عنوان

سونو و جنسیت

93 بازدید | 8 پست

سلام دوستان.من الان هفته ۲۰هستم.هفته ۱۸ که رفتم سونو دوم بازم با شک واینا گفتن دختر.ولی سونومم نگاه کنی بچه چهاردست پاس سرش پایینه معلوم نیست.دکتر خودم تاچند وقت نبود .تا دوروز پیش رفتم پیشش گفتیم اینجوری شده واینا.خودشم معلوم بود که شک داره چی هست.حتی گفت من موردایی داشتم که زایمان فهمیدن بچه جیز دیگس.بنطرتون ینی چی اخه.پس ما برای چی میریم سونو.دلم میخواد با بچه حرف بزنم بگم دخترم یا پسرم .ادم حس بگیره باهاش.اصن واقعا ینی چی پس

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم هفته ۱۳ هستم دیروز رفتم گفتن احتمالا بچت دختره ولی حس میکنم پسره بارداریم با دختر فرق داره 

الان که احتمالی بهت گفتن صبر کن تا آنومالی 

ولی در کل حسو  علائمو ولش کن

منم همینجوری بودم همه علائمم مث پسر بود ولی بچم دختره

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
۱۸ هفته که احتمال اشتباه کمتر از یه درصده همون دختره بچه

عزیز من دختر پسر برام فرق نداره.من منطورم اینه پس من برای چی سونو میدم وقتی هنوز شک هستو فلان.بعد به ادم بگن که اینجوریه .

منم ازاین لحاظا میگم عزیز

عزیزم فکرتو درگیر نکن هرچی باشه سالم باشه پسر حکمت دختر رحمت هر دوش هدیه خداونده انشالله که سحی و سلامت باشه بچت

کاربری دست دو نفرع با تشکر