2777
2789
عنوان

خانوما بیاین کمک

75 بازدید | 11 پست

با نامزدم بحثم شد نمیدونم چیکار کنم خیلی عصبی ام . نامزدم خیلی زیر پر و بال باباشه و رو پای خودش نیست و چند روزی هست بحثش شده با باباش و ماشین و ازش گرفته مثلا واسه تنبیه مثل بچه ها و ... خلاصه نامزدم تو کار بخر بفروش موتور و ماشین و ایناس امروز تو یه شهر دیگه یه ماشین پیدا کرده به قول خودش شکار و ماشینم که گرفته شده ازش میخواست با تاکسی ها بره اون شهر و.ماشین و بیاره و سر همین مسأله بحثمون شد من حرفم این بود که حالا ازش بگذر تو این وضعیت کرونا تو تاکسی ها بشینی کنار کسی خطرناکه تو هم شهر خودمون پیدا کن و حالا دوروز کار نکن و فلان اونم منو از سرش باز کرد که حالا هنوز خبر نداده تا ببینم چی میشه یهویی پیام داد که من دارم میرم 

دعوامون در گرفت و من گفتم وقتی نظر من اصلا برات مهم نیست راجب چیزی دیگه باهام مشورت نکن این چه زندگی مشترکیه نظر من اصلا برات مهم نیست اخرشم کار خودتو میکنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر پاپیچ شوهرت میشی بابا ول کن خودشون میدونن دارن چیکار میکنن. اینقدر رو اعصاب شوهرتون نباشید  ...

من مشکلی با کارش و اینور اونور رفتن ندارم خیلی دوسش دارم و بیش از حد نگران همین کرونا هستم واقعا حماقت که از وسایل عمومی تو این شرایط استفاده کرد

شما تاپیک قبلی گفتی عشقت میخواد بیاد خاستگاریت الان میگی نامزد داری؟دوتا تاپیک قبلیتم نامزد داشتی جر ...

همون عشقم اما ما مثل دوتا نامزدیم رابطه مون خیلی بیشتر از ایناس همه در جریان هستن اما هنوز رسمی نشده

همون عشقم اما ما مثل دوتا نامزدیم رابطه مون خیلی بیشتر از ایناس همه در جریان هستن اما هنوز رسمی نشده

حلقه دستمون کردیم و میشه گفت بیشتر فامیل در جریان هستن 

2790
2778
2791
2779
2792