2821
2789
عنوان

تمومش کردم😭😭😭

512 بازدید | 42 پست

دیروز کلی با هم حرف زدیم گفتم من دوست دارم ولی رابطموند دوس ندارم خیلی برام خسته کنندس ینی اوچیزی که من میخوام نیست خیلیا رابطه های خوب دارن ولی من داز این رابطه خسته شدم اونم گفت بس کن دیگه تو دوسم نداری داری این حرفو میزنی گفتم یمدت میخوام تنها باشم گفت باشه بعد دوباره پیام داد گفت فعلا تا فردا ولی امروز اصلا نه زنگ زد نه پیام داد من زنگ زدم ازش عذرخواهی کنم و از دلش دربیارم جوابمو نداد منم کل اینستل و تلگراممو دیلیت اکانت کردم و بلاکش کردم گفتم جوابمو نمیدی باشه خداحافظ الان خیلی دلم گرفته خیلی😭

چرا تموم کردی حتما دلیل قانع کننده داری

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میدونم مقصرم ولی میخواستم یکاری کنه رابطمون قشنگتر بشه ولی برعکس شد 😞الانم که کات کردم باهاش صداشم درنمیاد😭اینو میدونم ادمیه که عصبیت و ناراحت بودنشو نشون نمیده و میریطیه تو خودش 

2824
2823
2791
2779
2792