2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی😭😭😭

570 بازدید | 11 پست

سلام من دوره هام ۲۸ تا ۳۱ هست معمولا

امروز ۳۲ پری هستم ولی پری نیومده

۱۰ روزه درد تخمدان دارم به علاوه کمردرد پادرد

آخرشبا ترش میکنم و تهوع دارم

یبوست دارم

سینه هامم سنگینه و نوکشون حساس شده

امروز۵صبح بی بی گذاشتم منفی شد البته۲ساعت قبلش دستشویی رفته بودم و ادرارم غلیظ نبود

به نظرتون امکان بارداری هست یانه؟

تخمدان چپم تیر میکشه😓

کیست داشته باشیم پری نمیشیم؟

یا اینکه تخمک گذاری نداشته باشیم

گلم صبر کن اگه تا چند روز دیگه پرئود نشدی دوباره تست بزن..به خدا توکل کن و مطمئن باش اون بهترین تصمیمو برای زندگیت میگیره😘😘

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امکانش هست اما بی بی چک خ زودتراز ازمایش جواب میده من 12روز گذشته بود از پری اابته اچ سی جی زدم و ممکن بود مثبت کاذب نشون بده ولی نشون داد دقیق ی حاله کمرنگ افتاد فرداش از دادم منفی شد اچ سی جی تو ادرار بیشتره تا تو خون اولش بنظرم نیسی عزیزم بله کیستم ممکنه نزاره شما برو تحت نظر خیالتم راحت تره استرستم کم تر میشه من بعد از 2سال انتظار ب این نتیجه رسیدم ک تا خدا نخاد حتی برگی از درخت نمیوفته هرماه بی بی چک منفی و ی عالمه اشک اما خدا خودش خوب میدونس کی بده توم خودتو ناراحت نکن عزیزم خدا بزرگه ماهای بعد من متولد 74هستم 22سالگی بم بدنیا اومد ولی خ زجر کشیدم بچم تا 7ماهه تمام کولیک دل درد شدید رفلاکس شدید داشت ک گاهی کبود میشد از گریه من تا 7ماه لب ب لبنیات نزدم صدای تق تق استخونام درومده بود چون خودم شیر میدادم بخاطر رفلاکسش و لاکتوز شیرو نمیتونس هضم کنه خلاصه ک ی پتو دستمون بود صبح تا شب تکونش میدادیم تا اروم باشه من اصرار کردم ب خدا شما اصرار نکنید هروقت شد شد من کشیدم ک میگم این جزعیش بود تازه بچم اینقدر اشک میریت سیاه کبود میشد از درد ک شوهرم براش اشک میریخت 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
برام دعا کن عزیزم خیلی دلم شکسته😢

عزیزم تمام علآیمتو منم داشتم و باردار بودم.فردا یا پس فردا یه بی بی دیگه بزن.من سه روز بعد از پری مثبت شد.بعدم ادرارتو چند ساعت نگه دار بعد تست بزن دوساعت خیلی کمه

انشاالله که بارداری

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
عزیزم تمام علآیمتو منم داشتم و باردار بودم.فردا یا پس فردا یه بی بی دیگه بزن.من سه روز بعد از پری مث ...

قبلش بی بی چکت منفی میشد عزیزم ؟

خدا کنه منم باردار باشم😔

قبلش بی بی چکت منفی میشد عزیزم ؟ خدا کنه منم باردار باشم😔

من دوسال و نیم بی بی میزدم هر ماه منفی میشد اخرین بار سه روز از موعدم گدشت گزاشتم در کمال ناباوری مثبت شد.تمام این علایمارو عم که گفتین همینارو داشتم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
مبارکه بچتون دختره یا پسر؟

هنوز تو شش هفته م عزیزم.

انشاالله شما هم خبر بارداریتو هرچه زودتر بدی❤