2777
2789
عنوان

قرنطینه ایا؟

154 بازدید | 23 پست

سلام بانو جانهایی که تو قرنطینه ای چی کارهایی کردین تو این مدت که به دلتون چسبیده باشه وراضی بوده باشین بگید از تجربیاتتون بقیه هم ایده بگیرن ؟ من کلی گل قلمه زدم و صیفی جات کاشتم مثل خیار گوجه بادمجون البته هنوز کوچولون😁👌💃😍☕❤❤❤❤

زندگی بدون عشق یک چرخش بی معنی است عشق بورزیم وعاشق باشیم💖💖

افرین عالی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آفرین عزیزم😍 منم از صبح فقط تمیز کاری و ضدعفونی😬😬 دیگه خسته شدم

خدا قوت بانو جاان الان تمیز شده ذوقشو بکن🤣🤣🤣✌

خیاطی کردم شیرینی و کیک پختم 

آفرین چی دوختی میتونی عکس بذاری ازشون من تصمیم دارم یه کیف لی بدوزم از شلوار لی پسرم چون کشی نیس دوست نداره بپوشه راحت نیس باهاش تازه مونده اونجا

یه پیشنهاد براتون دارم با کاموا های باقی مونده پوم پوم بسازین باهاش پادری درست کنین با پرده های کهنه هم میتونین پادری درست کنین دراز میبرین سه تا بغل هم بذارین گیس کنین بعد از مرکز بهم وصل کنین مثل دایره یا بیضی بشه درست کردین از کاراتون عکس بذارین همین جا👌👌👌👌👌💃😁😁😁💝💝