2777
2789
عنوان

پیشونی نوزاد

304 بازدید | 7 پست

بچها نمدونم ارثیه یا اینکه من وقتی دخترم دنیا اومد دور سرشو با چیزی نبستم که پیشونیش هم چروک داره وقتی ابروهاش بالا میره هم پف منظورم از پف حالت چجوری بگم پیشونیش یذره قلنبه ینی صاف نیس 

چکار کنم

الان چار ماهشه

فکر کنم الان دیگه درست نشه میگن از نوزادی باید ببندی

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکسشوبزار ،  ارثیه عزیزم همه چی ژنتیکیه الان پسر من میمونه نقاشی لئوناردوداوینچی که هم میخنده هم گریه میخنده هم تو فکره هم خوشحال و..... چون منوشوهرم پسرخاله دختر وپسرعمو دخترعمو بودیم بچمون به کل طایفه میخوره 😃

عزیزم خوب میشه دختر منم اینطوری بود بعد موهای سرش که رشد کرد تا یکی دوسانت پیشونیشم مو رشد کرد خوب شد فک کنم چون هنوز مو نداره فک میکنی پیشونیش بلنده ولی یمقداری از پیشونیش جزء موها سرش میشه بعدن

پسرمن الان چهارماهشه اونم این جوری بود کلاه کیپ میزاشتم سرش قشنگ صاف شدتازه پشت سرشم خربزه ای بوداونم روبالاشت سفت گذاشتم صاف شد شمابچتون عزیزم بهتره پیشونی بچه روباکلاه سفت بزاری دورش کش مانندباشه یاهم هدبزاربزارپیشونی بچه صاف بشه گناه داره نترس هنوز جمجمشون کامل سفت نشده میتونی تغییرش بدی دختردایی من این کارارونکردالان طفی بچه هم جلویه سرش وهم پشت سرش یه جوریه