2777
2789
عنوان

لعنت..به بی بی چک منفی...به دردی که بعد از تو😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 58 پست

میفهممت....ولی توکل بخدا....الهی  یه روز یه تاپسک بزنی عکس مثبتشو بزاری....منم مث دیوونه ها آرزک دارم بی بی م مثبت شه بیام عکسشو بزارم اینجا...ولی خب....‌

خدا بزرگه

یارا کوچولو.....تو هنوزم دل اومدن نداری مامان؟ اینجا مگه چقد ترس داره.....ینی ما لایق داشتنت نمی دونی....؟ ما دنیا رو برات گلستون می کنیم....چقد تو پیج های دکتر ها و زایمان هاشون باشم و اشک بریزم....حسرت به کنار اون شوق که پس من کی اون لباس آبی رو تنم می  کنم و تو آخرین تکونات و تو دلم میخوری و نیم ساعت بعدش میای بغلم....یارا تو اصلا چه شکلی هستی؟  چشما ت چه رنگیه....رنگه چشای مادرت تو ۲۹ سالگی میشی متمایل به حسرته....یارا دستات ....مث دستای مامان کشیده است.....چال لپ بابات رو صورت قشنگت هست....یارا مامان تو صدای گریه ات چه جوریه؟ چقد آخه انتظار ...یارا اشکام خشک شد بیا......این تن دلش میخواد مهمونش باشی ۹ ماه....این زندگی تو رو می خواد....یارا مامان منتظرم نزار دیگه....یکم دلت با ما باشه با مرام.....دلم برات پر میزنه.....خدایاااا به دادم برس.....یه صلوات مهمونمون کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیزاری از موعدت بگذره بغد بفکر بی بی باشی

انقد ک هولم چمیدونم همه میگن من 10 روز مونده بود زدم مثبت شد سه روز مونده بود زدم مثبت شد منم گفتم شانسم رو امتحان کنم

من اگه دیگه بی بی چک خریدم حالا ببین 

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  
انقد ک هولم چمیدونم همه میگن من 10 روز مونده بود زدم مثبت شد سه روز مونده بود زدم مثبت شد منم گفتم ش ...

منم یه ساله منتظره نی نی ام و فقط یه ماه ۶روز عقب انداختم از روز دومش شروع کردم به بی بی چک اخرم منفی بود هیچوقت تا قبل موعد به خودم امیدواری الکی نمیدم

خدایا سپاس که همدم لحظه های منی😍😍😍😍😍   ......کاربری دومم
از الان شروع کن سعی کن خودتو ب کاری مشغول کنی از ذهنت بیاد بیرون استرس باعث میشه ک باردار نشی

اتفاقا میخوام ماه دیگه کیت تخمک گذاری بگیرم تو روزای تخمک گذاری اقدام کنم بعد خونه تکونی کنم 😅😅😅😅😅😅لباس کمد ها روبریزم با خونون اهنگ لباسا رو جا به جا و مرتب کنم تموم کاشی های دستشویی حموم رو تک تک بشورم هر روز جا دستی بکشم اخ جون ماه بعد هم ک ماه رمضون بشینم یه عالمه قران بخونم ولیییی باز مطمعنم بهش فکر میکنم

میفهممت....ولی توکل بخدا....الهی  یه روز یه تاپسک بزنی عکس مثبتشو بزاری....منم مث دیوونه ها آرز ...

ایشالاااااا من تاپیک بزنم با نتیجه ازمایش میام دیگه بی بی نمیخرم مردشور سازندشم ببرن😅😅😅😅

همین ماه بی بی چکامو تموم کنم دیگه نمیخرم چقد هزینه 

همیشه منفی منفی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
چندسالته

21 سالمه و مشکل اینجاست که 4 ماهه ازدواج کردم هر دو خونواده و شوهرم دیوونه وار منتظرن و هر مااااه میپرسن همشون هم تاریخ پری رو میدونن😢😢😢😢

ادمو داغون میکنن۰من۶روزگذشته از پریودم ازترس منفی بودن نمیزنم

بزن دلو ب دریا

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
همین ماه بی بی چکامو تموم کنم دیگه نمیخرم چقد هزینه  همیشه منفی منفی

اونارم بریز دور نکبت ها رو ایشالابا عقب انداختن پریود حداقل 10روز بفهمیم حامله ایم

21 سالمه و مشکل اینجاست که 4 ماهه ازدواج کردم هر دو خونواده و شوهرم دیوونه وار منتظرن و هر مااااه می ...

چقد هول

ازمایشای پیش بارداری رو رفتین؟

21 سالمه و مشکل اینجاست که 4 ماهه ازدواج کردم هر دو خونواده و شوهرم دیوونه وار منتظرن و هر مااااه می ...

الهی عزیزم سنی نداری که گلم بزار یکم از ازدواجت بگذره بگرد مسافرت تفریح کن . منم واقعا زود بود باید باز صبر میکردم ولی دیگ یهویی شدش اگ نمیشد شک نکن تا ۳۰بچه نمیاوردم.

بزن دلو ب دریا

ما که زدیم چی شد نتیجش 😅😅😅یعنی اسم بی بی چک میاد حالت تهوع بهم دست میده فکر کنم حامله بشم به بی بی چک ویارکنم😅😅😅😑