2777
2789

مردشووووور بی بی چکای منفی رو ببرن 😢😢😢یعنی من بی بی مثبت بشه قاب میکنم میزنم ب دیوار

جالب اینجاس تا لحظه ای ک پری نیومده امیدت هم از دست نمیدی😕😕

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادمو داغون میکنن۰من۶روزگذشته از پریودم ازترس منفی بودن نمیزنم

برای امضات صلوات فرستادم عزیزم

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
ادمو داغون میکنن۰من۶روزگذشته از پریودم ازترس منفی بودن نمیزنم

واییی جانم ایشالا مثبته و فقط بری ازمایش و جواب هم مثبت باشه ایشالاااااا یعنی از ته دلم خواستم چون واقعا سخته و حرص درار

منم بی بی چکام منفی میشد خیلی ناراحت میشدم حتی میذاشتمش ی گوشه میگفتم شاید بعد ی ساعت مثبت بشه شبی ک ...

منم دیروز از صبح گذاشتم تا غروب😅😅😅😅منفی هی پر رنگ تر میشد امروز موعدمه و تا پری نیاد باز امید دارم مثل هر ماه😅😅😅😅

منم دیروز از صبح گذاشتم تا غروب😅😅😅😅منفی هی پر رنگ تر میشد امروز موعدمه و تا پری نیاد باز امید دا ...

ایشالله نی نی دار میشی امسال . من یک سال و نیم لحظه شماری  میکردم مثبت بشه بعد گفتم دیگ بچه نمیخوام از بچه متنفرم ب ماه نکشید حرفم دیدم حالتام عجیب شده بی بی زدم مثبت شد

ایشالله نی نی دار میشی امسال . من یک سال و نیم لحظه شماری  میکردم مثبت بشه بعد گفتم دیگ بچه نمی ...

یعنییییی چی اخه بدون استثنا همه همینو میگن 

بیخیال شدیم مثبت شد من نمیتونم تروخدا ب منم یاد بده😢

یعنییییی چی اخه بدون استثنا همه همینو میگن  بیخیال شدیم مثبت شد من نمیتونم تروخدا ب منم یاد بد ...

من خیلی دلم شکسته بود بعد یهو یک تنفر بدی پیدا کردم از بچه ها اسم بچه میومد فحش میدادم😂😂میگفتم منو بکشید بچه نمیارم واییی یهو حالم بد شد شبا جلو کولر میشستم سرد بودا من جلو کولر بودم تا خود صبح یهو ابجیم گفت ی بی بی بزن ۲نسوشب زدم دیدم مثبت وایی تا ۳ماهگی میگفتم نمیخوامش ک نمیخوام وقتی ک میخواستم چرا نشد الان ک نمیخوام شدش ولی الان جونمه خیلی دوسش دارم

من خیلی دلم شکسته بود بعد یهو یک تنفر بدی پیدا کردم از بچه ها اسم بچه میومد فحش میدادم😂😂میگفتم منو ...

چند روز مونده بود ب موعد

منم دیگه از بچه بدم اومد نمیخوام😕😕😅😅😅

منم دیروز از صبح گذاشتم تا غروب😅😅😅😅منفی هی پر رنگ تر میشد امروز موعدمه و تا پری نیاد باز امید دا ...

چرا نمیزاری از موعدت بگذره بغد بفکر بی بی باشی

خدایا سپاس که همدم لحظه های منی😍😍😍😍😍   ......کاربری دومم