ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من خرما رو با اب گرم میشورم و پوستشو میکنم . گردو هم خیلی وقته دارم مشکلی نداره . بادوم و چند ساعت تو اب گرم میذارم بمونه پوستشو میگیرم اینطوری نرم تر هم میشه و هضمش راحتتره
تو ی قابلمه سه قاشق آب بریز گردوها رو بریز توش درش و بزار
همینکه اون سه قاشق آب بخار بشه بره گردوها ضدعفونی میشن اینو من تو ی کلیپی تو تل دیدم
خرما رو نمیدونم 😕
خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
خودتونم انجام دادید میخوام ببینم مغز گردوها تغییری نمیکنه مثلا حالت پختگی وای پسرم خیلی حساسه
من اوایل پاییز گردو گرفتم تازگیا آجیل اینا نخریدم ولی اگ مغزش تغییر میکرد تو کلیپ اینو آموزش نمیداد همه ش دو سه دقیقه ست دیگه فک نکنم تغییر کنه ولی اگ تو فر بذاری شاید حالت پختگی پیدا کنه
خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏