2777
2789

سلام من ۱۸ سالمه ۸ ماهه عقد کردم با ی اقا پسر۲۴ ساله ایشون خیلی مغروره از اول نامزدی هی حرفمون میشه و کلا دعوا بود اخرین بار خونه پدر شوهرم بحثمون شد که پدرشوهرم گف تا ساعت۸ فرصت دارید بلند شید برید دیگ کم دردسر بدید من تنها اومدمو همسرم موند خانوادم خیلی شاکین از دستشون دیروز نامزدم حالش خوب نبود زنگ زده بود به مامانم ک من بهش زنگ بزنم 

زنگ زدم بهش گفتم ب مشاور زنگ بزن گف باشه میزنم تا شب نزد شب بهش گفتم صبح پاشدی اولین کارت  زنگ زدن باشه برگشت گف تو بیجا میکنی به من کار یاد بدی خودم میدونم بعد منم قطع کردم زنگ زدم پدر مادرش مادرش گفتم میگ حرفو تکرار نکن براش 

من موندم چیکارکنم 😢

اسی با اجازه لطفا گزارش بزنین دو تا تاپیک آخرم رو ممنون اصلا فکرم به مامانای باردار نبود

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش دستورنده

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

به نظر من تا جایی که فرصت داری رابطتتو تجدید نظر کن کاش منم موقع نامزدی جدا میشدم الان تو این روز نبودم ۶ سال قشنگ زندگیمم تباه نمیشد

تیکر تولد تک دختر نازمه 😍😍😍😍مامانی فدات بشه😘😘😘❤❤

سالی که نکوست از بهارش پیداست.فقط دعوا هات رو از خانواده ات پنهون نکن.از ترس دعوا از حقت نگذر.اشتباه منو نکن.از اول گربه رو دم حجله بکش.نمیگم گستاخ باش ولی کوتاه هم نیا.این ادم بعد ده سال میخاد بهت چی بگه

عزیزم اشتباهای زیادی دارین

یکی اینکه بدون شناخت ازدواج کردین

یکی اینکه دعواهاتونا به خانواده میکشونید

اصلا نباید خانواده ها از مسائل شما خبر داشته باشن چه برسه زنگ بزنید چوقولی همدیگه را بکنید . 

شما سفت و محکم روی موضع خودت وایسا ، بگو تا زمانی که وقت مشاور نگیره شما حاضر نیستی باهاش مثل قبل باشی . از الان شل نگیر . همین الان زندگیتو نجات بده و بذار مشاور به هردوتون کمک کنه

استارتر حالا که بحثتون بالا گرفته دیگه وقت کوتاه اومدن نیست ، بگو الا و بلا مشاور . بالاخره میرید یا به این نتیجه میرسید به درد هم نمیخورین و یه عمر همدیگه رو عذاب نمیدین . یا مشاور یادتون میده چجوری باهم کنار بیاین . فقط به هیچ عنوان از مشاوره رفتن کوتاهی نکنین

با زور گویی و دستور دادن به هیچ جایی نمیرسی یاد بگیر زنانه برخورد کنی و حرفتو یه جور دیگه بهش بگی بعدشم هرچی میشه پای خانواده هارو وسط نکش وقتی زیاد به مشاور تاکید میکنی فکر میکنه دیوونس بهتره بگی عشقم بخاطر اینکه رابطمون همیشه خوب بمونه بیا دوتایی بریم پیش مشاور و....😉