2777
2789
عنوان

شعله زرد

452 بازدید | 10 پست
بچه ها میخوام برای تولد امام حسن ی کوچولو شعله زرد نذری درست کنم ، الان دیره به نظرتون دست ب کار بشم ؟! هیچ کاریشو نکردم هنوزا !!!
رادین جان روز چهارشنبه 27 فروردین 93 با اومدنش به این دنیا دلمون رو شاد کرد ی سورپرایز واقعی یعنی منتظر دومی نباشی و خودش بیادددد ؛ منتظر دومیش هستم
همه رو دارم ، اینکه برنجمو خیش نکردم اشکالی نداره به نظرت ؟
رادین جان روز چهارشنبه 27 فروردین 93 با اومدنش به این دنیا دلمون رو شاد کرد ی سورپرایز واقعی یعنی منتظر دومی نباشی و خودش بیادددد ؛ منتظر دومیش هستم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میگم بد میشه یکمم روغن خوب توش بریزم ، اخه کره گیاهی دارم تو خونه
اره دیکه تا دمه افطار
اره کره بریز حتما ..خیلی خوش عطرش میکنه منم الان کیک درستیدم تو فره
[smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_57.gif[/smiley] دخــــمل نــــاز مــــن 25 آبــــان 92 اومــــده بغــــل مــامــانش [smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_57.gif[/smiley] [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
شله زرد درسته دوستم البته ببخشیدا
[smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_57.gif[/smiley] دخــــمل نــــاز مــــن 25 آبــــان 92 اومــــده بغــــل مــامــانش [smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_57.gif[/smiley] [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=900986&postID=35299824 بچه ها بیایین مولودی نی نی سایت به مناسبت میلاد کریم اهل بیت (ع)

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118