خانما امروز با شوهرم حرفم شد عصبی شد زد تو گوشم تو این 3سال اخیر بار اولشه 😥اینم بگم تو این 2ماه که ماخونه قرنطینه ایم حتی 1بار هم دعوا یا بحثمون نشده برخلاف خیلی از خانما که میگن تو قرنطینه همش دعوا ما اصلا اینجور نیس خیلیم خوش بودیم فقط مشکل شوهرم اینه که اگه دچار درگیری فکری بشه واون زمان بحثمون بشه دستش از عقلش پیشی میگیره تو این 2روز خیلی ذهنش آشفته بود به خاطر کارش چون گفتن بش ممکنه یه جا دیگه انتقالش بدن بعد من سر پسرم داد زدم آخه خیلی میدوه همسایه پایینی گناه داره چندبارم بش گفتم گوش نکرد عصبی شدم داد زدم شوهرم برگشت گفت برا چی بابچه اینجور حرف میزنی درست صحبت کن منم بش گفتم حرفم بده تو بش بگو خوب میگه من نمیدونم با بچه درست حرف بزن منم بش گفتم جلو بچه سرم داد نزن گفت خوب میکنم زد زیر گوشم زودی هم رفت بیرون من خیلی ناراحت شدم ولی میدونم الان ذهنش درگیر دست خودش نبود بعدش پیام داد بهم عذرخواهی کرد الان نمیدونم اومد چی بش بگم هم نمیخوام فک کنه که من درکش نمیکنم هم نمیخوام فک کنه برام عادیه یا باز تکرارش کنه این کارو لطفا کمکم کنید
اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰
زود آشتی نکن معلومه خیلی پشیمونه یه خورده ناز کن بعد آشتی کن💎
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️