2777
2789
عنوان

بارداری

134 بازدید | 18 پست

بچه ها من عدد بتام ۷ روز بعد تاخیر ۶۵۰۰ بود

الان هفت هفته و ۵ روز بحساب خودمه

اما چیزی که هست اینه که من هیچ علائمی ندارم

فقط دو سه روزی انگار معدم سنگین بود بعدم خوب شد

سینه هامم یکم سفت شد

ولی هیچ علااااااااااااامت دیگه ای ندارم

ممکنه اصلا باردار نباشم؟

هفته دیگه سونو قلب میرم

ممکنه نداشتن علامتا بخاطر تشکیل نشدن قلب باشه؟

لطفا راهنمایی کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم برا علائم هنوز زوده هفته های دیگه ان شاءالله

مامانای مهربون خاله های عزیز ممنون میشم پیج من وپسرمو   تو ای ن س ت ا دنبال کنید وپست هامونو لایک کنید،  کلی عکس ماهگرد وتم مناسبتی  خوشگل داریم...🍭 راستی آموزشم میدم توپیجم این آی دی پیجمه البته عدد رو به انگلیسی بایدوارد کنید اینجا فارسی نوشته میشهnazanin_lifestyle88

اگه خونریزی لکه بینی نداری یا دلدرد مشکلی نیست.بعضیا علائم ندارن.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
خوش ب حالت بهتر😭😭منم با توام ولي دارم ميميرم از تهوع شامم هيچ نتونستم بخورم خدا بارداري راحتي واس ...

خدا کنه بخدا انقدر نگرانم واسه قلبش

دعا کنید واسم.ان شاا... تهوع شما هم زود خوب بشه

فقط واسه سونو قلب زیاد عجله نکن.چون ممکنه سن بارداریتو اشتباه حدس زده باشی و قلبش تشکیل نشده باشه بعد الکی بهت استرس وارد میشه.استرس برای بارداری مخصوصا اوایلش خیلی بده.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
خدا کنه بخدا انقدر نگرانم واسه قلبش دعا کنید واسم.ان شاا... تهوع شما هم زود خوب بشه

عزيزم اگر قلب نداشت تاحالا افتاده بودي روي لكه بيني و خونريزي مطمن باش بارداريت راحته ،و فكر بيخود نكن 

كي ميري سونو؟؟

فقط واسه سونو قلب زیاد عجله نکن.چون ممکنه سن بارداریتو اشتباه حدس زده باشی و قلبش تشکیل نشده باشه بع ...

کلا ادم ارومی ام. فقط بخاطر نداشتن علائم نگران بودم. بچه ها امیدواری دادن ارومتر شدم. ممنونم از همتون ک اومدید

اصلا لک و خونریزی ندارم فقط ترشح زرد بدون بو و خارش دارم

عادیه.یدونه ژل شستشوی معمولی از داروخونه بگیر روزی یبار خودتو بشور.سیگل خوبه.فوم بهداشتی سیگل.