2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست مهربونم 

اون تایپک قبلی که در مورد همسر دوست داشتن 

که شما گفتین خیانت کرده 

ولی اومدم تایپک شما 

چرا خیانت کرده

البته من قصدم فضولی نیست 

اگه کمکی از دستم بر بیاد میکنم برات 

اگه دوست داشتی ولی من ناراحت شدم واسه دل خودت که ناراحتی 

دوست مهربونم امیدوارم هرچه زودتر مشکل حل بشه لعنت بر خیانت 

کاش اسم خیانت نبود

کسی میدونه چیکار باید بکنم کمک کنه.واقعا تو عذابم آرامش ندارم.نمیتونم ببخشم زندگیم شده عذاب

ببین عزیزم حد خیانت تو بخشش خیلی مهم هست مثلا اگه چت باشه بخشش راحت تره نسبت به حظوری و اگه 

چتش از نوع جنسی باشه راحت تره تا چت احساسی 

چه خیانتی بوده؟؟؟؟

ببین عزیزم حد خیانت تو بخشش خیلی مهم هست مثلا اگه چت باشه بخشش راحت تره نسبت به حظوری و اگه  چ ...

ی گوشی بود دستش که توش اس ام اس زیاد بود ی عالمه شماره دختر بود

با دوستای پسرش

تو یکی از مخاطب هاش انگار حضوری بود رابطه ولی اسمش رو یکی دیگه معرفی کرده بود و تو چت هاشون دختره گفته بود شکمت بزرگه ولی شوهر من شکم نداره

ولی بقیه چت هاش فقط اس بود 

ایراد من این بود که شوهرم وقتی از کار شرکت میومد به مغازمون خودم سر میزدم تا شوهرم خستس بخابه.

منو شوهرم خیلی هم رو دوست داشتیم وقتی فهمیدم که ۲ ماهه باردار بودم ولی بعدش که قهر کردم رفتم خونه رو به نامم زد چک داد

منم به خاطره خونوادم بغده ی هفته التماس خونوادش اومدم شوهر من الان به جون بچه ۲ ماهم قسم میخوره ک به کسی دست نزده ولی من باورم نمیشه

ی گوشی بود دستش که توش اس ام اس زیاد بود ی عالمه شماره دختر بود با دوستای پسرش تو یکی از مخاطب هاش ...

تو پروفایلش عکس خیلی تنهام بود در حالی که خونواده من همیشه پشتش بود منم از هر لحاظ کنارش بودم

میگه سادگی کردم هزار بار تا بحال گریه کرده گفته ببخش ولی من بد دلم شکسته 

الان چطوری باش رفتارمیکنی همیشع فکرمیکردم آدمای مهربون این کارو نمیکنن

هیچی خیلی سرد شدم همیشه می خندیدم شاد بودم تو خونه زیاد بالا پایین می پریدم همه اتفاق های روزم رو بهش میگفتم الان خیلی بد شده سوتو کور شده خونه

هیچی خیلی سرد شدم همیشه می خندیدم شاد بودم تو خونه زیاد بالا پایین می پریدم همه اتفاق های روزم رو به ...

ببین عزیزم همسر شما که فرد هرزه ای نیست که هر روز با یکی باشه و بخواد توجیح کنه نه فقط چت بوده یا فقط حظوری بوده و روز از نو و روزی از نو 

وقتی برای همسر شما همه چی رو شد و همون چت هم باعث شرمندگی و سر افکندگی اون پیش شما شده وقتی ابهتشو پبش شما از دست داد حالا چه با یه پیام چه با یه شب خوابیدن دیگه چه فرقی میکنه وقتی قسم میخوره حضوری نبوده باور کن داره راست میگه 

ببین باید به خودت زمان بدی این موضوع حداقل 5 سال زمان میبره تا شما به خودت بیای و رو پا بشی فراموش نمیشه هرگز ولی خوب خیییییلی کمرنگ تر میشه و کارشناسا میگن تا 5 سال بگذره بهتر میشی

هیچی خیلی سرد شدم همیشه می خندیدم شاد بودم تو خونه زیاد بالا پایین می پریدم همه اتفاق های روزم رو به ...

به خاطر بچت به زندگیت یه فرصت دیگه بده از خدا کمک بخواه و دوباره زندگیتو بساز و صبر کن فقط صبر و بدو تو تمام زندگی ها مشکلات هست و هر انسانی با یه امتحان الهی ازموده میشه

حالا یکی با مرگ فرزند

یکی با خیانت

یکی با ورشکستگی

یکی با بچه دار نشدن

یکی با بچه معلول 

یکی با بیماری عزیز

یکی با فرزند ناخلف 

یکی با فقر 

و......

امتحان شما هم این بوده از خدا صبر بخواه و بخواه که کمکت کنه تا از امتحانش سر بلند بیرون بیای

بانو جان اینو بدون همه ما نوادگان پیامبری هستیم که به خاطر خیانت به خدا دنیارو نصیبش کرد 

حضرت ادم هم گول شیطان رو خورد که از درگاه خدا رانده شد و الان همه ما انسان ها داریم تقاص اون گناه رو پس میدیم