2777
2789

واقعیشو هم نداشتم

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره یکی داشتم بار اول هم تو یه کتابخونه قرار گذاشتیم خییییییلی پسر مهربونی بود تو یه پستی کامنت گذاشتم بعد اون اومد ریپلای کرد بعد من اومدم جوابشو دادم خلااااصه دعوامون شد آخرش اومد دایرکت قانعم کرد که حرفش درسته و.......

همیشه قوی باش 😊 اگه نمیتونی اَداشو دربیار 
آخی منم درکت میکنم اما امان  از حس های مجازی

چی بگم اخه خیلی خوب بود از هرچی واقعی ن بی ادب بود ن فکرش منحرف بود حرف گوش کن منو ب همه خانوادش معرفی کرده بود هیی قسمت خخخ

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
جدی ؟

اهوم سرم تو درس و کتاب بود.. بعدشم روزگار دوستمو می‌دیدم سمت این چیزا نمیرفتم، دوست پسر داشت هر روز درگیر بود و ماجرا و دعوا آخرشم بعد ۱۳سال ولش کرد...

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

اره خیلی جذاب بود لامصب..زبان انگلیسیش عالی بود وقتی حرف میزد عین خارجیا.چقدم کتابخون بود.تو تلگرام اشنا شدیم

تو نیامده‌ای بر جهان اثر بگذاری ، آمده‌ای زندگی کنی تا شاد باشی