2777
2789
عنوان

تاپیک بزرگ بررسی علل سقط و درمان

9471 بازدید | 334 پست

سلام

من بعد از دوبار سقط و خوندن همه تاپیکای سقط ب این نتیجه رسیدم ک ی چیزهای مشترکی بین همه اونایی ک سقط کردن وجود داره... از امشب میخوام از تجربه همه ی اونایی سقط داشتن استفاده کنم

تجربه تلخ و دردناکیه

دلم نمیخواد دیگه تکرار بشه

لطفا همه ی اونایی ک سقط کردین یا اونایی ک می شناسین سقط کردن و در جریان عللش هستین و یا هر انچه ک حدس میزنید باعث سقط بوده رو بیاین اینجا بگین

و اگه خدا خواسته بعد سقط بارداری سالمی داشتین از تجربه و درمانتون بگین

سعی میکنم این تاپیکو هر روز اپدیت کنم

فقط همتون همکاری کنید تا بارداری بعدی بسلامت طی بشه

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

برا بررسی ب این جوابا نیاز داریم

سن مادر

مدت زمان اقدام 

هفته بارداری هنگام سقط

تعداد سقط

زایمان موفق

مدت زمان اقدام برا بارداری بعدی

درمان

نتایج ازمایشات انعقادی خون

عللی ک خودمون فک میکنیم باعث سقط شده

میزان استرس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوقلو باردار بودم،ولی دیروز توی سونو دکتر گفت توی هفته ۷ رشدشون متوقف شده😢

دوقلو داخل یک ساک حاملگی،من نه علائم داشتم نه خونریزی هیچی اصن نفهمیدم که مردن...

دکتر گفت ممکنه مشکل انعقادی خون باشه،اگه اون نباشه پس هورمونیه قراره بعده ی ماه برم متخصص

کسی تجربه داره؟ اگه انعقادی باشه قلبشون تشکیل نمیشه؟

برا بررسی ب این جوابا نیاز داریم سن مادر مدت زمان اقدام   هفته بارداری هنگام سقط تعداد ...

من ۱۲ فروردین پسرمو تو هفته ۲۲ از دست دادم .مشکل تخمدان پلی کیستیک داشتم و با دارو های محرک تخمک گذاری باردار شدم همه چیز خوب بود طول سرویکسم ۳۲ بود ولی دکتر اعتقادی به بررسی نداشت میگفت طبیعیه و استراحت مطلقم نداد فکر کنم همون کوتاهی طول سرویکس بوده مشکلم چون بچم تا لحظه اخر لگد زد و ضربان داشت بمیرم براش😭😭😭😭خیلی داغونم تو رو خدا اگه تجربه مشابه دارید بگید چند وقت بعدش باردار شدید؟ 

خدایا یه معجزه بهم نشون بده 😭😭😭😭😭😭
من ۱۲ فروردین پسرمو تو هفته ۲۲ از دست دادم .مشکل تخمدان پلی کیستیک داشتم و با دارو های محرک تخمک گذا ...

عزیزم خیلی سخته... باید با کمک همدیگه پیگیری کنیم تا دیگه تکرار نشه

من هیچ مشکلی نداشتم تو هفته ۱۳ یهو درد شدید و خوتریزی و بعد چند ساعت سقط...اصلا نمیدونم چی بود...

یه صلوات برای حل مشکلاتم میفرستین؟
من هیچ مشکلی نداشتم تو هفته ۱۳ یهو درد شدید و خوتریزی و بعد چند ساعت سقط...اصلا نمیدونم چی بود...

باید قشنگ مرور کنی... قبلش کار سنگین... پیاده روی.... غذای خاص... یا اینکه تو خونتون وای فا دارید یا نه؟ 

اخرین سونو برا قلب کی رفتی؟ 

واقعا نمیدونم چیکار کنم دوست دارم خیلی زود مادر بشم من ۲۵ سالمه خانوما شما چند سالتونه ؟ 

خدایا یه معجزه بهم نشون بده 😭😭😭😭😭😭