2777
2789

۲ بار سقط زیر ۳ ماه با وجود مصرف آسپرین

مشکلم پیدا نشده!! لطفا راهنمایی کنین اگه اطلاعی دارین

ممنون🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلههههه عزیزم. من چهار بار سقط داشتم بدلیل تشکیل نشدن قلب جنین . به غیر از بار اول بقیه بارداری هام اسپرین خوردم و حتی امپول هپارین زدم ولی جواب نداد . 😠😡😢بار پنجم رفتم دکتر نصر بهم گفت راهی ندارم جز اینکه فقط باردار بشم . اونقدر باردار بشم تا بالاخره یکیش بمونه ...خلاصه همه میگفتن دست دکتره سبکه و به ادم ارامش میده حقیقت داشت . ...البته من خودم رو از استرس دور کردم و بار پنجم اصلا نفهمیدم چه وقت باردار شدم . الان هم پسرم کنارم خوابیده . الان 16 ماهشه . این عکس هم همین الان یهویی گرفتم 

شما هم اول سعی کن استرس نداشته باشی و بعد اگه میتونی حتما برو پیش دکتر رضا نصر . واقعا کارش محشره. این هم بگم که من تو بارداری اخرم اسپرین خوردم و امپول هپارین هم زدم ولی روحیه ام خیلییییی خوب بود و این رو مدیون دکتر صبور و مهربونی چون دکتر نصر هستم

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
چه مشکلی داشتین؟ من حتی یه دونه لک هم ندارم

من مشکل زیاد داشتم یکیش سقط بود عزیزم،اگه تهرانی برو مرکز سقط مکرر ابن سینا توی شریعتی،به نظرم این دفعه حسابی پیگیری کن عوارض روحی وجسمی سقط زیاده

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

ممنونم آشواریا جان خدا برات حفظ کنه انشاالله

جنینای من تا ۱۰ هفته قلب داشتن اما نبض متوقف میشد بدون اینکه علامتی داشته باشه فقط با سونو میفهمیدم خیلی برام عذاب آوره افسردگی گرفتم

این دکتر کجا هست آدرسش؟

من مشکل زیاد داشتم یکیش سقط بود عزیزم،اگه تهرانی برو مرکز سقط مکرر ابن سینا توی شریعتی،به نظرم این د ...

عزیزم ابن سینا نرو . من رفتم هیچی حالیشون نبود الکی استرس دادن بهم . حتی صارم هم رفتم . ...فقط فقط برو پیش دکتر نصر . تو اینترنت سرچ کن . از کشورهای حوزه خلیج فارس کلی مریض میان پیشش . به سختی نوبت میده ولی ارزشش رو داره 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
من مشکل زیاد داشتم یکیش سقط بود عزیزم،اگه تهرانی برو مرکز سقط مکرر ابن سینا توی شریعتی،به نظرم این د ...

یه مرکز ناباروری دیگه پرونده تشکیل دادم تهران خیلی دوره واسه من که شاغلم نمیدونم‌والله شاید مجبور شدم برم چه مشکلات و چه داروهایی مصرف کردی عزیزم؟ میشه بگین؟