عادم مدیر استارتر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 969 عنوان بگین چیکار کنم؟ 164 بازدید | 19 پست قراره بالای خونه ی پدرشوهرم اینا خونه بسازیم بعد چنسال پولامونو جمع کنیم و جای دور تر خونه بخریم نگین نرو چون مجبورم و خودمم اصلا راضی نیستمفقط بگین چ رفتار هایی باید داشته باشم کازم انتظار زیادی نداشته باشنخواهش میکنم انرژی منفی ندید +ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم.... 1399/01/27 | 21:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fftt عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4927 سرد باش با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
عادم مدیر استارتر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 969 زیاد باهاشون گرم نگیر . اللن دوساله نامزدم نمیشه ک یهو تغییر کنم +ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....
نم_نم_باران_بهاری عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 687 فقط اینو بگم که لطف مکرر میشه حق مسلمتوی هرچیزی حد و حدود رو رعایت کننه اینور بوم نه اون طرف بوم😘انشاالله که روزای خوبی پیش رو داشته باشی
عادم مدیر استارتر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 969 سرد باش فک میکنن قهرم اخه +ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....
عادم مدیر استارتر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 969 تند تند نرو خونشون حتی اگه خودشون بگن بیا اره اینو درست میگیگاهی بهونه بیارم خوبه +ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....
سوین71 عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 795 اللن دوساله نامزدم نمیشه ک یهو تغییر کنم تغییر نکن که عزیزم .مثلا هفته ای یکی دوبار برو خونشون .عذایی چیزی پختی هر دفعه نبر براشون مثلا بگی بوش میره بریزم ببرم براشون گاهی اوقات ببر. مهمون داشتن زود بلن نشو برو خونشون اگرم گفتن بیا همیشه نرو گاهی وقتا بهاته بیار. خونت مهمون داشتی دیک اونارو دعوت نکن بزار از اول بدونن ک مستقلی و هزار تا چیز دیگ مثل این.....
کووید۱۹ عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 542 اره اینو درست میگی گاهی بهونه بیارم خوبه ازه دقیقا بهونه بیارمنم باهاشون تویه ساختمونم ولی خیلی حواسم هست ک ب مشکل برنخوریمواسه همین زیاد قاطی نمیشم باهاشون
نسیییییمجان عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 فقط زیاد نرو خونشون اصدن هم اگ میخای جایی بری نرو بهشون بگی بعدن میشه وظیفت اگ خونت اومد هچ تو زیاد نرو حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
عادم مدیر استارتر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 969 مگه خانوادش مشکلی دارن؟ بداخلاقن یا دخالت میکنن؟ نه. فقط یکم فکراشون قدیمیهفعلا ک خوبنامیدوارم بعد هم کاری ب کارم نداشته باشن +ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....
نیلووو۲۲ عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 341 نه. فقط یکم فکراشون قدیمیه فعلا ک خوبن امیدوارم بعد هم کاری ب کارم نداشته باشن شما هم مثل قبل باش در ظاهر خونگرم و مهربون ولی خیلیم رفت وآمد نکن
عادم مدیر استارتر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 969 شما هم مثل قبل باش در ظاهر خونگرم و مهربون ولی خیلیم رفت وآمد نکن انشالله ک بشهخیلی میترسم ک من و شوهرم همش دعوامون بشه +ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....