2777
2789
عنوان

بگین چیکار کنم؟

164 بازدید | 19 پست

قراره بالای خونه ی پدرشوهرم اینا خونه بسازیم بعد چنسال پولامونو جمع کنیم و جای دور تر خونه بخریم نگین نرو چون مجبورم و خودمم اصلا راضی نیستم

فقط بگین چ رفتار هایی باید داشته باشم کازم انتظار زیادی نداشته باشن

خواهش میکنم انرژی منفی ندید

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد باهاشون گرم نگیر .

اللن دوساله نامزدم نمیشه ک یهو تغییر کنم

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             
سرد باش

فک میکنن قهرم اخه

تند تند نرو خونشون حتی اگه خودشون بگن بیا

اره اینو درست میگی

گاهی بهونه بیارم خوبه

اللن دوساله نامزدم نمیشه ک یهو تغییر کنم

تغییر نکن که عزیزم .مثلا هفته ای یکی دوبار برو خونشون .عذایی چیزی پختی هر دفعه نبر براشون مثلا بگی بوش میره بریزم ببرم براشون گاهی اوقات ببر. مهمون داشتن زود بلن نشو برو خونشون اگرم گفتن بیا همیشه نرو گاهی وقتا بهاته بیار. خونت مهمون داشتی دیک اونارو دعوت نکن بزار از اول بدونن ک مستقلی و هزار تا چیز دیگ مثل این.....

فقط زیاد نرو خونشون اصدن هم اگ میخای جایی بری نرو بهشون بگی بعدن میشه وظیفت اگ خونت اومد هچ تو زیاد نرو 

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
مگه خانوادش مشکلی دارن؟ بداخلاقن یا دخالت میکنن؟

نه. فقط یکم فکراشون قدیمیه

فعلا ک خوبن

امیدوارم بعد هم کاری ب کارم نداشته باشن

شما هم مثل قبل باش در ظاهر خونگرم و مهربون ولی خیلیم رفت وآمد نکن

انشالله ک بشه

خیلی میترسم ک من و شوهرم همش دعوامون بشه