2821
2789

دم کرده ی گل محمدی البته حواستون باشه مسهل هست .

ناتانائیل،بدبختی هرکسی از آن است  که همیشه اوست که می نگردوآنچه را می نگرد از آن خود می داند،اهمیت هرچیز نه بخاطر ما که به خاطر خود اوست ،ای کاش نگاه تو همان باشد که به آن می نگری.کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عروسک پشت پرده ولی استفاده شد بلد نیستم 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
دم کرده ی گل محمدی البته حواستون باشه مسهل هست .

خوب اینو پس نمیشه خورد چون مشکل روده داره دائم المسهله😂😂😂

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 
عروسک پشت پرده ولی استفاده شد بلد نیستم 

میگن عطاریا همینطوری نمیدن 

یه عطاری چفت و چولم در خونمون هست پرسیدم ازش داره یا نه گفت هاااا

مثل قل مراد😂😂😂

گیاهه تو نت سرچ کن شنیدم خیلی بدمزه س دختر خواهرشوهر دوقلو باردار بود سقط که شد ازش استفاده کرده بود هیچی باقی نمونده بود 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
اینی که گفتی گیاهه یا اسباب بازی؟ 🙂

یه گیاهه مثل فلفل دلمه ای کوچیک که توی یه پرده نازک پوشیده شده

میگن عطاریا همینطوری نمیدن  یه عطاری چفت و چولم در خونمون هست پرسیدم ازش داره یا نه گفت هاااا ...

من یسری خریدم ولی چون تو سونو هیچی نشون نداده بود گفتن احتمالا خیلی زود سقط شده مشکلی واسه خریدش نداشتم دلم نیومد استفاده کنم آخرشم نی نیم سقط شد 

من یسری خریدم ولی چون تو سونو هیچی نشون نداده بود گفتن احتمالا خیلی زود سقط شده مشکلی واسه خریدش ندا ...

دوستم دیشب سقط داشت البته ۵ هفته بود ساکشم خالی بود خونریزیش زیاده من که میگم با همین خونریزی هنه چی دفع میشه ولی خودش میگه خونریزی ملاک نیست

دوستم دیشب سقط داشت البته ۵ هفته بود ساکشم خالی بود خونریزیش زیاده من که میگم با همین خونریزی هنه چی ...

راستش من نفهمیدم بچه م چند وقتش بود افتاد نزدیک چارماه خونریزی و لکه بینی داشتم چون نمی خواستم کورتاژ کنم آخرش سایکو تک دکتر داد چون خیلی نمونده بود منم رفته بودم شهرستان که مادرم مراقبت کنه ازم با خونریزی خارج نمیشه مگر اینکه لخته خیلی  خیلی دردناک دفع کنه اونم ممکنه مونده باشه آخرم بقایاشو با قرص دفع کردم