2777
2789
عنوان

شیر بعد ورزش

1573 بازدید | 6 پست

بده یا خوب؟؟

باعث چاقی که نمیشه بعد ورزش؟؟

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد ورزش تا دوساعت اصلا چیزی نخور

ممنون

قبلش چی؟؟

مشکلی نیست؟؟

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

کم چرب بخور عالیه چون بعد ورزش بدنت سریع جذب میکنه پس چ بهتر ک پروتئین جذب کنه

ممنون

خانم ها بحث شیرشد یه شیر خریدم دیشب گرمش کردیم خوردیم الان دیدم تاریخش تا 24 بوده چطوری ها هست مگه نباید وقتی گرم میشه اگه فاسد باشه  عین پنیر بشه؟؟؟ 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ممنون قبلش چی؟؟ مشکلی نیست؟؟

نه بخور ما باشگاه میرفتیم میخوردم میوه یا شیر خرما میخوردم بعد که از باشگاه می اومدم تا دوساعت هیچی نمی‌خوردم مربی این طور میگفت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜