2777
2789
هرجا ک ی نفرباشه و بهم نشون بده ب گوشیش وصل شه راحت تره

من از گوگل سرچ کردم مدل های مختلفی داشت شارژی داره کوچیک بزرگ خلاصه دوسال پیش یه شارژی گرفتم پونصدتومن آهنربایی تا ده روز شارژ نگه میداره سیم کارت میخوره از اونجایی که میخری یه اپلیکیشن رو گوشین نصب میکنه آنلاین میبینی ماشین کجاها میره.اگه شارژی نخوای یه مدلم هست به ضبط ماشین وصل میشه از باتری ماشین شارژ میشه خودش.اون ارزونتره.ولی اگه برای جاسوسی میخوای طرف پیدا کنه جرم داره از رو سیم کارت پیدات میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه کامل توضیح بدی چجوریه چحوری نشون میده از گوشی خودم بفرستم یانه  اخه از وقتی فهمیدم گوشیش ...

برو واتساپش ..برو تو پی وی خودت ..پایین صفحه اونجایی ک تایپ میکنی یه سنجاق هست..بعد گزینه موقعیت ..بعدش ارسال موقعیت زنده ..بعد ک ارسال کردی پیامشو برا خودش حذف کن ک نبینه ..

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
باید عاقلانه رفتار کنی .کسی ک بخاد یه کاری انجام بده میده با این کارام نمیشه فهمید ..بشین باهاش حرف ...

تا دلت بخواد حرف زدم هم من هم مامانم به اون زنه گفته مامانم مرده درصورتی ک زندس هردیقه زنگ میزد شبادیر میومد بااوون صحبت میکرد

از هردومون معذرت خواهی کرد ولی امروز دم مغازش بودم گفتم کجایی گفت مغازه ولی نبود اصرار داشت ک داخل مغازس منم چیزی نگفتم اصن نگفتم دم مغازشم ولی الان مص چی دارم دور خودم میچرخم 

تا دلت بخواد حرف زدم هم من هم مامانم به اون زنه گفته مامانم مرده درصورتی ک زندس هردیقه زنگ میزد شباد ...

خب چرا بهش نگفتی ک در مغازه ای ؟تقصیر خودت بوده قشنگ بهش میگفتی من در مغازم . زنه چندسالشه شما و شوهوتون چندسالتونه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من از گوگل سرچ کردم مدل های مختلفی داشت شارژی داره کوچیک بزرگ خلاصه دوسال پیش یه شارژی گرفتم پونصدتو ...

نه رو ماشینش نمیتونم چون تو خریدوفروش ماشینه ماشینه ثابتی نداره اون نفرهم بابامه هرجرمی باشه قبول میکنم فقط بفهمم ک ذهنم ازاد شه اگه راهی بلدی ممنون میشم بگی عزیزم

برو واتساپش ..برو تو پی وی خودت ..پایین صفحه اونجایی ک تایپ میکنی یه سنجاق هست..بعد گزینه موقعیت ..ب ...

ببینه هم مهم نیست 

هرلحظه ک بخوام نشون میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

ببینه هم مهم نیست  هرلحظه ک بخوام نشون میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فک کنم ..البته چی پی اس گوشیش باید روشن باشه 

خب چرا بهش نگفتی ک در مغازه ای ؟تقصیر خودت بوده قشنگ بهش میگفتی من در مغازم . زنه چندسالشه شما و شوه ...

شوهرم نیست بابامه 

چون چندبار گفتم ی دروغ دیگ زد الان میخام بگم قبول کردم اشتباه کرد 

بابام 42 زنه حدودا 31/32

برو بالایی هارو بخون حواب یکی از بچه هارو دادم متوجه میشی از چ قراره و چ دروغایی زده

شوهرم نیست بابامه  چون چندبار گفتم ی دروغ دیگ زد الان میخام بگم قبول کردم اشتباه کرد  با ...

وای من فک کردم شوهرته ..طفلی مامانت ..خب همون موقع بهش میگفتی ک در مغازه ای

ببینم میشه یا ن ممنونم عزیزم

میشه فقط نت و چی پی اس گوشیشو روشن بزار .هرجا بره میتونی از طریق مپ یا ویز ببینی ..

وای من فک کردم شوهرته ..طفلی مامانت ..خب همون موقع بهش میگفتی ک در مغازه ای

نمیشه میدونم رفتارشو 

مامانم اینقد بهش اطمینان داشت بازنه شیش ماه هرف میزد و ب زنه گفت خانمم فوت کرد پریشب متوجه شدم یعنی مشوک بودم زنه هم شک کرد بهش ک داره دروغ میگ یبار تو ماشین بودن گوشی بابام زنگ خورد روگوشی نوشته بود خانمم 

به زنه میگ خط خانمم فوت کرده دست دخترمه زنه هم ش و حفظ میکنه ب مامانم زنگ میزنه ب مامانم کامل توضیح میده و من میدونستم ولی بابام ظهر اومد خونه به زنه زنگ زدم صدای زنه رو ایفون همچی و توضیح داد از اول اشنایی و... بابام اون لحظه داشت گریه میکرد و از کرده خودش پشیمون ولی من بازم شک دارم اخه امروز رفتم مغازش بازم دروغ 

خط گوشیشو میتونم پرینت بگیرم وای میخوام بدونم کجا میره اوینم توضیح کامل تروخدا اگ میدونی کمکم کن واقعا دارم دیونه میشم

نمیشه میدونم رفتارشو  مامانم اینقد بهش اطمینان داشت بازنه شیش ماه هرف میزد و ب زنه گفت خانمم ف ...

خداکمک مادرت کنه بحق این اذان ..برای پرینت اگه ایرانسله میتونی از ایرانسل من بگیری..برای ردیابی هم ک تنها راهش همونه مگه اینکه دنبالش راه بیوفتی تعقیبش کنی