saeede21 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 495 عنوان روز تخمکگذاری 80 بازدید | 16 پست بچه ها سلام من پریودم تقریبا دقیق هست گیج شدم که تخمک گذارم چجوریه و اینکه چند روزه است سیکلم ؟؟؟؟ 🧿 1399/01/27 | 18:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسیییییمجان عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 کیت بزن حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
reyhane عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 1875 تو از روز یازدهم تا ۱۸ سیکلت روز درمیون اقدام کن، نرمالش اینکه ۱۵ هر ماه تحمک گذاریت باشه ولی خب ۱۰۰ در ۱۰۰ نیس
نسیییییمجان عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 چجوریه ،؟؟؟؟ از داروخونه کیت تخمک گذاری بگیر بد پریودتت بزن اگ دو خط اومد تخمدانت فعاله برو اقدام حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
saeede21 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 495 تو از روز یازدهم تا ۱۸ سیکلت روز درمیون اقدام کن، نرمالش اینکه ۱۵ هر ماه تحمک گذاریت باشه ولی خب ۱۰۰ ... من این ماه از پنجم فروردین ک پریودم تموم شد تا ۱۹ فروردین هر شب اقدام داشتم ، 🧿
نسیییییمجان عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 من این ماه از پنجم فروردین ک پریودم تموم شد تا ۱۹ فروردین هر شب اقدام داشتم ، هرشب نه ی روز درمیان مشکلی داری؟ حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
saeede21 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 495 هرشب نه ی روز درمیان مشکلی داری؟ ن اولین بارم بود ، کلا تا خالا که شش هفت ساله اصلا اقدام نداشتم ، 🧿
نسیییییمجان عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 ن اولین بارم بود ، کلا تا خالا که شش هفت ساله اصلا اقدام نداشتم ، باید برای دکتر اولش ویتامین اسید فولیک بنویسه برات لازم باشه آزمایش سونو مینویسه اول برو دکتر حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
saeede21 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 495 باید برای دکتر اولش ویتامین اسید فولیک بنویسه برات لازم باشه آزمایش سونو مینویسه اول برو دکتر همه کار کردم ، آزمایش سونو ، پاپ اسمیر 🧿
نسیییییمجان عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 همه کار کردم ، آزمایش سونو ، پاپ اسمیر مشکل نداری؟ کیست یا تنبلی؟ حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
saeede21 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 495 مشکل نداری؟ کیست یا تنبلی؟ هیچ مثل ساعت کار میکنم 🤪🤪🤪🤪🥰 پاک پاکم 🧿
نسیییییمجان عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 هیچ مثل ساعت کار میکنم 🤪🤪🤪🤪🥰 پاک پاکم خخخ پس کیت بهت جواب میده وقتی دوخط شد برو اقدام گرمیجاتم بخور اصدن هم بد اقدام بلند نشو حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
saeede21 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 495 خخخ پس کیت بهت جواب میده وقتی دوخط شد برو اقدام گرمیجاتم بخور اصدن هم بد اقدام بلند نشو اقدام کردم ، دوهفته تمام ، 🧿