2777
2789
عنوان

درد واژن

3501 بازدید | 12 پست

سلام به همگی . من از دیروز تاحالا واژنم کمی درد میکنه وهمینطور پشتم  . الان نزدیک یک هفته ای که اقدامم . وقتی تو گوگل سرچ کردم گفت هم میتونه از بارداری باشه و هم بخاطره نزدیک شدن قاعدگی . می خواستم از تجربه هاتون استفاده کنم . ممنون میشم و اینکه خانومایی که باردارن تقریبا از کی بدنشون علائم بارداری رو نشون داده

منم همینطورم ۱۹سیکلمه....بالای واژنم ببخشید استخوانش درد میکنه انگار ضربه خورده ...دلدرد و کمر درد پری هم دارم

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا مال منم همین طوره وانگار که ضربه خورده

بعد من درد پریودی هم دارم خیلی بده

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
فکر کنم یا رابطتون خشن بوده یا هم زیاد رابطه داشتید   علاعم بارداری بعد ده روز از وقت پریود مشخ ...

پس علائم باردای بعد پریودیه . خداروشکر . من چون هیچ نشونه ای از بارداری تو خودم نمیدیدم استرس داشتم که نکنه باردار نشدم

اره واقعا خیلی بد . شماهم اقدام کردین؟

اره چندماهه

پس علائم باردای بعد پریودیه . خداروشکر . من چون هیچ نشونه ای از بارداری تو خودم نمیدیدم استرس داشتم ...

بعد از معد پریودی که گزشته مثثلا میشه حدود چهل یا چهلو پنج روز بعد از اخرین پریود راستی اینم بگم که دردت بخاطر هروز رابطه داشتنه اگه میخوای بهتر نتیجه بگیری و اسپرم کیفیتش رو از دست نده یک روز در میان رابطه داشته باشید