2777
2789
عنوان

چقد سردرگمی بده

93 بازدید | 15 پست

حس میکنم خیلی تنهام حتی خدام پشتم نیس 

نه کارم خوب پیش رفت 

نه زندگیم با شوهرم 

۲۷ سالمه  هیچ پشتوانه ی نددارم  

نه حساب بانکی خوب 

نه خونه ی نه ماشینی 

نه شوهر خوبی 

تا کی 

میترسم چشامو باز کنم ببینم ۳۷ سالمه و همینم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هعی چی بگم هرکاری بگی کردم  مشاور .شعل .هرچی انگار دنیا با من سر لج داره

مشاور خب کامل رفتی و نتیجه نداد؟

شغل چی؟

از نظر من بعضی وقتا هدف رویایی داشتن باعث سرخوردگی‌میشه.بسته به تواناییت و داشته هات هدف بزار برای خودت.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
خو ب نظرت دلیلش چیه؟؟؟...خدا نیومده در خونت یه کیسه پول بده؟؟؟اخه هرماه میاد به ما میده...همه چی به ...

چه تلاشی 

انقد تلاش کردم درس خوندم کارشناسی ی خوب گیرم نیومد رفتم شیرینی پزی بهترین کیکارو پختم استادم تشویقم کرد ی سفارش نگرفتم رفتم عروسک سازی مدرک گرفتم ی سفارش نگرفتم تو این کارمم که همیشه لنگ اجارم هعی خدا 

ادم هاوقتی به خودشون فکر میکنن میبینم چقد سختی ومشکلات دارن ولی وقتی بقیه رو ببینن تازه میفهمن که سختی یعنی چی این طوری به قصیه نگا کن الان من خودم تونداری وسختی بادوتا بچه زندگی میکنم فکرکن  ببین اگه خدای نکرده مطلقه ۳۰ ساله با دوتا بچه محصل تویه انباری زندگی کردن چقد مزه میده   قدر کوچک ترین خوشی های زندگی تونو بدونین

یکی بهم گفت خیلی داغونی نه ؟....................................... گفتم از کجا فهمیدی گفت اخه خیلی قشنگ میخندی ...........................  خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است ................................