2777
2789
عنوان

بعداززایمان

103 بازدید | 9 پست

سلام

من یه ماه میگذره اززایمانم واقعااحساس تنهایی وافسردگی میکنم بچه داری خیلی سخته جداازایناازریختوقیافم متنفرشدم ازشکمی که صاف نشده ازهمه چیم متنفرم افسردگی گرفتم همش احساس میکنم شوهرم دیگه نمیخوادم دیوونه شدم

💚

طبیعیه گلم 😂 من اوایل زایمانم پاک زده بود به سرم میگفتم بچه من چرا مث یه تیگه گوشت افتاده با جغجغه بازی نمیکه 😐😐 مامانم میگف خل شدی؟؟؟؟ بچه یه ماهه؟؟؟ 

از خودم لباسام تیپم همه چی بدم میومد به جرز دیوار گیر میدادم ! خلاصه کنم برات طبیعیه مهم اینه بدونی اینا تو ذهنته سه ماه دیگه بچت یکم از آب گل در میاد روزای خوش میرسه ، از نوزادیش لذت ببر کوفت خودت نکن ، من الان پسرمو میبینم دلم انقد میسوزه براش  عذاب وجدان دارم چرا اون موقع اینطوری کردم باهاش

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسردگی بعد زایمان سراغ هرکسی میاد سراغ منم اومده بود حال الان تورو داشتم‌ فقط به خودت مسلط باش، سعی کن روحیت روحفظ کنی میگذره این روزا افسردگی اتم خود ب خودخوب میشه و همه چی دوباره برمیگرده سر جاش

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
طبیعیه گلم 😂 من اوایل زایمانم پاک زده بود به سرم میگفتم بچه من چرا مث یه تیگه گوشت افتاده با جغجغه ...

خیلی باحال بودی خخخخخ 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

افسردگی بعد از زایمان گرفتی من که افتضاح بودم داشتم دیوونه میشدم همش میگفتم من اشتباه کردم بچه دار شدم بچمم زیاد گریه میکرد همش سرش داد میزدم فوحشش میدادم رفتم پیش روانپزشک دارو میخورم خیلی بهتر شدم الان یاد اون روزا میفتم خیلی ناراحت میشم که با بچم بد رفتار میکردم از خودم بدم میاد

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا
طبیعیه گلم 😂 من اوایل زایمانم پاک زده بود به سرم میگفتم بچه من چرا مث یه تیگه گوشت افتاده با جغجغه ...

😂😂عزیزدلم چه بامزه بودی واقعاخنده داربوداخه بچه یه ماهروچه به بازی کردن

💚
افسردگی بعد از زایمان گرفتی من که افتضاح بودم داشتم دیوونه میشدم همش میگفتم من اشتباه کردم بچه دار ش ...

من بیشتربخاطرشوهرمه احساس میکنم ازم دوری میکنه گاهی فک میکنم من زیادحساس شدم

💚