2777
2789

انقد گلای قالی و در و دیوار شمردم و دیدم خسته شدم من خونه مامانم نزدیکه بهم هرازگاهی میرم خونشون البته با مراعات موارد بهداشتی 

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اذریااسفند؟

آذر...اون موقع آنفولانزا اومده بود منم بخاطر بچم دیگه خودمو قرنطینه کردم

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
هم شیرینی میپزم هم اشپزی همه چی ولی خودم فقط نیستم دخترم همش غر میزنع ما یه سره خونه ایم حتی خونه ما ...

منم یه گل پسر شیطون ۴ ساله دارم 

کاردستی ،گل بازی ،خمیر بازی ،ماشین بازی .فروشندگی 

حتی یه قسمت خونه رو شبیه بیمارستان درست کردیم وسایل پزشکیاشو میاره بازی میکنیم 

کلا همش مشغولیم 

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
وای چن ماهه الان خونه ای من ازاسفند خونه ام

چیکار کنم بچم یکسالشه نمیتونم بخاطر خودم جونشو بخطر بندازم....حتی نرفتم مادرمو ببینم ...سالی یکبار پیرم خونه مامانم پارسال واسه زایمان نرفتم امسالم واسه کرونا 😞بازم خدا رو شکر تنمون سالمه بعدا همو میبینیم 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

آره عزیزم و حالا حالا هم نمیرم بیرون

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

منم از اول اسفند با دوتا پسر نوجوان شلوغ که دایم در حال کتککاری هستند قرنطینه ام خدا را شکر همسر جان حواسش به من هست فقط اعصاب خوردی من از سروصدای مهمانی همسایهها هست ودورهمی خاندان همسر که زنگ می زنن و مسخره می کنن که تنها شما تو خونه قایم شدید