2821
2789
عنوان

رژیم آب

| مشاهده متن کامل بحث + 2079 بازدید | 79 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هر لیوان ۱ق عسل؟من صبحا ۱لیوان آب و عسل میخورم تا ۴-۵ ساعت انرژیم تامینه

آره یک قاشق عسل و کمی هم آبلیمو و حتمن آبش گرم باشه

هم مقوی هم چربی سوز و مث رژیم آب باعث افتادگی و شل شدن پوست و آسیب زدن به بافت نمیشه

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 
آره یک قاشق عسل و کمی هم آبلیمو و حتمن آبش گرم باشه هم مقوی هم چربی سوز و مث رژیم آب باعث افتادگی و ...

ممنون خیلی دوست دارم امتحانش کنم .در واقع میخوام خودمو به چالش بکشم ،اگه وسطاش سوالی برام پیش اومد میتونم ازت بپرسم؟راستی ورزشم میکردی؟

فقط ۸ کیلو کم میکنی یا ادامه بدی لاغر ترم میشی؟ 

من خودم ۵ کیلو اضافه وزن داشتم و وقتی دیدم ۸ تا کم کردم دیگه قطعش کردم و با کالری شماری وزنمو حفظ کردم ولی تا جایی که میخوای میتونی ادامه بدی و هر چی بیشتر انجامش بدی بیشتر کم میکنی مثلا خالم تو ۱۵ روز ۱۲ تا کم کرد 

نه اصلا خیلی راحته

تو تلوزیون متخصص تب سنتی اصلا قبول نداشت این موصوع رو و حتی میگفت قبل صبحانه ناشتا اب نخورید چون طبعش سرد و بیشتر مریضیایی لاعلاج طبع سرد دارن .میگفت بهتره مقداری عسل بریزید تا سردیشو بگیره.

تورو خدا خودتون دستی دستی مریض نکنید.منم تو اطرافیان دیدم از این رژیمای عجیب گرفته و مریض شده.بنده خدا از حرف خواهرشوهراش رژیم گرفت معدش داغون شد عروسیشو پدرش به عنوان آخرین خواستش براش گرفت

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
من خودم ۵ کیلو اضافه وزن داشتم و وقتی دیدم ۸ تا کم کردم دیگه قطعش کردم و با کالری شماری وزنمو حفظ کر ...

وای عالیه

منم یرنامه کالری شمار دارم

ینی با استفاده از اون میتونم وزنمو ثابت نگه دارم؟ هرچی میخورم بزنم توش؟

ویهان کوچولوم نفس مامان🥺👶💙
ممنون خیلی دوست دارم امتحانش کنم .در واقع میخوام خودمو به چالش بکشم ،اگه وسطاش سوالی برام پیش اومد م ...

خواهش میکنم عزیزم هر سوالی داشتی بپرس گلم تا جایی که بتونم کمکت میکنم 

نه من ورزش نمیکردم ولی یه روز در میون میرفتم پیاده روی

2823
2791
2779
2792