2777
2789
عنوان

همسایه بقلی

278 بازدید | 20 پست

ما یه شیش ماهه مستجر جدید اومد واسه خونه کناریمون و از وقتی اومدن مشکلاتم اومد، این خانوم مدام مردایی جور واجور خونش رفت امد میکنن، تا این که حدودا یک ماه پیش یه خانوم اومد اینجا دعوا واقعا دعوایه بعدی بود و جریان این بود که خانومی که اومده بود دعوا فهمیده بود شوهرش این خانوم عقد کرده و واقعااا وضعیت افتضاحیی بود این دعوا هر دو هفته در میون تکرار میشه و زن اول همش جلویه در خونه زن دوم کتک خورده میشه و اینم بگم زن اول 3 تا بچه داره تا اخرین دعوا که امروز بود فکر می کننین زنه دومه چی به زن اول گفت گفت شوهرت نمی خوادت منو می خواد بعد به مرده میگه فردا میری طلاقش میدی من دیگه راضی نیستم نگهش داری اینو😒🙁و جالب اینه این مردم با لگد زن اوله رو از خونه انداخت بیرون از نظر قیافه هم زن اوله بی نهایت زیبا تره 

این ارو گفتم که بگم وقتی جنس خودمون بهمون رحم نمی کنن چه رحمی از اقایون باید دید

اینقد زن اول زن دوم کردی کلا گیج شدم😐😐

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز شروع شد

وقتی شوهر آدم که به آدم تعهد داده به آدم رحم نمی کنه از زن غریبه چه رحمی باید دید

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

@ferferiiiishunam  

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند