2777
2789
عنوان

آزمایش سلفری

24371 بازدید | 83 پست

خانوما اونایی که تست سلفری دادین بچتون و سالم بغل کردین ریسک غربالگریتون چند بود؟ میشه بیاین تو این تایپیک بگین یکم دلگرمی بشه برای منو و اونایی که مثل من الان استرس دارن

خدایا خودت مواظبش باش🙏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من زنداییم داد الانم پسرش صحیح سالم دوسالشه

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

خالم پارسال داد این ازمایشو.با این که ازمایشای قبلش گفته بودن ناقصه بچه.ولی سلفری گفت سالمه.الانم ماشالا پهلونیه واسه خودش

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...
ابجیم ان تی2.3بود هیچ ازمایشیم ندادبچشم الان خداروشکر سالم بغلشه

من ان تیم خیلی خوب بود ولی ازمایشم ریسک داشت خیلی استرس دارم با اینکه دکترم گفت اصلا استرس نداشته باش همه چی باز نمیتونم

خدایا خودت مواظبش باش🙏
من ان تیم خیلی خوب بود ولی ازمایشم ریسک داشت خیلی استرس دارم با اینکه دکترم گفت اصلا استرس نداشته با ...

عزیزم ان انی خوب بوده دیگه چرا نگرانی 

بنظرم سونو از ازمایش مهمترههه

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
من ان تیم خیلی خوب بود ولی ازمایشم ریسک داشت خیلی استرس دارم با اینکه دکترم گفت اصلا استرس نداشته با ...

خب پس نگران نباش

اصلا سونو که خوب باشه خیلیا ازمایش رو انجام نمیدن

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خالم پارسال داد این ازمایشو.با این که ازمایشای قبلش گفته بودن ناقصه بچه.ولی سلفری گفت سالمه.الانم ما ...

خداروشکر چقدر این به این مامانی بهردار استرس میدن

خدایا خودت مواظبش باش🙏

عزیزم ان تی شما عالیه اصلا جوش نزن اصل و مهم ان تی هست دیگع ازمایشو اینا چرتن حرفموگوش کن بخ بچتم ارامش بده

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
خب پس نگران نباش اصلا سونو که خوب باشه خیلیا ازمایش رو انجام نمیدن

دکترمم گفت مهم سونوهه ولی تا حالا برام‌پیش نیومده بود آزمایش خون غربالگریم ریسک داشته 

خدایا خودت مواظبش باش🙏
دکترمم گفت مهم سونوهه ولی تا حالا برام‌پیش نیومده بود آزمایش خون غربالگریم ریسک داشته 

ازمایش و معمولا بر اساس سن و رابطه فامیلی و خیلی چیزای دیگه بررسی میکنن که خیلی مهم نیست 

عزیزم من بینی بچه م تو سونو دیده نشد ولی ازمایشم عالی بود

دکترم گفت ربطی نداره ازمایش مهم سونوئه

ریلکس باش

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40