2789
گلم حرف بی نهایت توهین به مردم یه منطه ست شما بخاطر یه ادم فاسد مردم تمام اون منطقه رو فاسد میدونی،، ...

الگوی بچه ها یه معلمی بوده که از خودش عکس های بد و فجیح میفرستاده،الگوی هر بچه ای معلم و خانوادس،و معلم جزیی از الگوهای  اجتماع،،،من نمیگم همشون بد هستن .من خودم دوست کرمانشاهی داشتم،دانشگاه با هم بودیم،عالی بود،با مرام،با معرفت،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الگوی بچه ها یه معلمی بوده که از خودش عکس های بد و فجیح میفرستاده،الگوی هر بچه ای معلم و خانوادس،و م ...

شما اومدی سین جیم کردن از ما درباره قصرشیرین بعد میگی یه خانوم معلم قصرشیرینی فاسد،،،،اگه معلمش اینه وای بحال بقیه برو پستتو بخون 

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
الگوی بچه ها یه معلمی بوده که از خودش عکس های بد و فجیح میفرستاده،الگوی هر بچه ای معلم و خانوادس،و م ...

عزیزم معلم هم ادمه مگه چیز عجیبیه که اشتباه کنه؟ الان سعید طوسی رو چی بگیم پس😐.از رو شغل نباید تصمیم گرفت 

مرد همیشه خطا داره،ولی زنی که معلمه،مثلا با فرهنگه،و شوهردار،بنظرم فاجعه اس

عزیزم منظور منم اینه نباید میگفتی از اون شهرستانه،،مثلا چه ربطی داشت از مردمش بپرسی باید سوال پرسیدنتو‌اصلاح میکردی

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
عزیزم معلم هم ادمه مگه چیز عجیبیه که اشتباه کنه؟ الان سعید طوسی رو چی بگیم پس😐.از رو شغل نباید تصمی ...

بعدم ایشون اومدن از اونجا اطلاعات میگیرن اخرش میگه یه معلم فاسد از قصر شیرین  با یه نفر یه منطقه رو تخریب کرد

شما اومدی سین جیم کردن از ما درباره قصرشیرین بعد میگی یه خانوم معلم قصرشیرینی فاسد،،،،اگه معلمش اینه ...

میخواستم ببینم چجور شهری هست که یه معلم فاسد داره،برام سوال شده بود خووووب،چون معلم الگوی بچه هاس ،و بچه ها زیر دست همچین آدمی درس میخونن و رشد میکنن...من نمیگم تهران اوکیه،تهرانم ازین بدترام هست،میخواستم اطلاعاتم راجع به شهرستان به این کوچکی کامل بشه.متوجه شدم از شهرستانهای کرمانشاهه.و خیلی کوچک و با امکانات ضعیف....مثل تهران آدم های  لاکچری و اینا نداره...حتی مثل خوده کرمانشاه ....کرمانشاه عالیه....ولی خوب دیگه فهمیدم قصر شیرین مثل ده میمونه،کوچک و بدون امکانات